Üyeleri Göz Ardı Etme

Makaleler
17
Bugün burada bir şey demiyorsam saygımdandır, gelecekte de burada olacağım ve aynı şekilde yapmaya devam edeceğim. Olması gereken de budur, bir görüş sana göre uygun değilse saygı gösterirsin. Gelin görün ki burada bu mantığı benimsememiş yaşı benden büyük ancak davranış açısından hala çocuk gibi davranan bazı abilerimiz var.

Benim bu forumda oluşturduğum konunun herhangi bir hakaret, kuralsızlık içermediği halde ''boş'' gibi bir tabirle anılması ''çocukça'' bir davranıştır. Yazımın sonunda ise Technopat Sosyal'de bulunan çok yararlı bir özellikten bahsedeceğim. Eğer sizin açınızdan uygun olmayan bir konu varsa o konuyu açan üyenin profiline gelerek '' Göz Ardı Et'' seçeneğini tıklarsanız o üyenin mesajlarını görmezsiniz. Aşağıdaki resimde gibi. Sevgiler saygılar.

JPG.png

Son düzenleme:
Bu özelliğin tek sevmediğim yanı göz ardı ettiğiniz kişin mesajını başka birisi altıntılarsa ve cevap yazarsa sadece yazdığı cevap gözüküyor. Bu durumu farketmeden önce kendi kendine niye konuşuyo acaba diye düşünüyordum. Bize ulaşın kısmından belirttim ama dönüş alamadım.

Bu özelliğin tek sevmediğim yanı göz ardı ettiğiniz kişin mesajını başka birisi altıntılarsa ve cevap yazarsa sadece yazdığı cevap gözüküyor. Bu durumu farketmeden önce kendi kendine niye konuşuyo acaba diye düşünüyordum. Bize ulaşın kısmından belirttim ama dönüş alamadım.

Geri dönüş yapacaklardır merak etmeyin. En ağırıma giden ise bu forumda 5 yıldır üyeyim, bunu kesinlikle övünmek için söylemiyorum ama hiç kimse bir kere bile gelip bana ''ya kardeşim açtığın konu ne kadar boş'' demedi. Ben orada hiçbir hakaret etmediğim, dalga geçmediğim halde gelip böyle konuşması benim hoşuma gitmiyor. Ben orada mizah yapıyorum, hiçbir usulsüzlük olmadığı halde böyle davranıyor. Yaptığım şeyin sonuna kadar arkasındayım, olmaya da devam edeceğim.

Bu özelliğe hiç ihtiyacım olmadığı için varlığını bile unutmuşum. Hatırlattığınız için teşekkür ederim. Lakin kullancağımı düşünmüyorum.

Hocam, insanların eleştirilerini, düşüncelerini dikkate almak iyidir, güzel bir şeydir, ancak bunlara canınızı sıkıp kendinizi üzmenizin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bahsi geçen arkadaşımız tahmin ettiğim kişi ise bir çok kişinin mizah başlığı altındaki konusuna "boş" ve "gereksiz" yazmıştı. Lakin birinin sizin konunuz hakkında bunu yazması sizin hayatınız da hiç bir şey değiştirmez. Siz o konunun "boş" ve "yersiz" olmadığını düşünüyorsanız ve o amaçla açmadıysanız, forum kurallarını çiğnemiyorsanız konunuz "boş" ve "yersiz" değildir. Bir çok kişi aynı eleştiriyı yapıyor ve arkasında sağlam, mantıklı bir argüman tutuyorsa ozaman yaptığınızı bir gözden geçirmeniz doğru olacaktır. Bu sözü geçen arkadaş sadece konunun "boş" olduğunu yazıyorsa ve bir neden, argüman sunmuyorsa eleştirisi hiç bir geçerlilik taşımıyordur. Belki "trollemek" için bile yapıyor olabilir. Keyfinizi kaçırmayın, hocam, iyi bakın ona. (=

@MuX O amaçla açmadığımı sizler de takdir etmişsinizdir. O amaçla da açmadım da zaten. Açıkçası çok rahatsız oldum ve bir hatırlatma yapma amaçlı bu konuyu açtım. Sonuçta burada hatrı sayılır bir zaman geçirdim ve o kadar zamandan sonra ilk kez böyle bir durumla karşılaşınca üzüldüm açıkçası. Her buraya giriş yaptığımda insanların birileri için çaba sarf ettiğini görmek, insanların birbiriyle olan samimiyeti hissetmek beni sevindiriyor açıkçası, bazılarına abartı gelebilir ancak bunları bütün samimiyetimle söylüyorum. İlk kez böylelerini görünce biraz afalladım denebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı