Netflix Üyelik değer mi?

5 profil açılabiliyor diye hatırlıyorum 200/5 40 lira yapıyor bu zamanda para bile değil 5 kişi ortaklaşa al durumun yoksa

Merhaba ben bazı filmleri izlemek istiyorum ama YouTube'da çıkmıyor Netflix'te var izlemek istiyorum ama üyelik diyor hangi üyelik almalıyım? Genellikle komedi, macera, aksiyon arada korku filmleri izleyeceğim tablette ya da bilgisayarda hangi paketi almalıyım ve almaya değer mi pek bütçem yok.

Eğer evde 4K bir TV varsa, hiç düşünmeden en üst paketi al derim. En azından evdekiler de (Anne, baba, kardeş vs.) yararlanmış olurlar. Ayrıca, üyeliği ne kadar çok kişi kullanırsa, o üyelik o kadar ucuza geliyor. Mesela evde 4 kişisinizdir. Özel paket de ayda 380₺ ve bu da kişi başı 95₺'ya denk geliyor. Aynı durum diğer paketler (Temel ve Standart) için de geçerli.

Eğer evde 4K bir TV varsa, hiç düşünmeden en üst paketi al derim. En azından evdekiler de (anne, baba, kardeş vs.) Yararlanmış olurlar. Ayrıca, üyeliği ne kadar çok kişi kullanırsa, o üyelik o kadar ucuza geliyor. Mesela evde 4 kişisinizdir. Özel paket de ayda 380₺ ve bu da kişi başı 95₺'ya denk geliyor. Aynı durum diğer paketler (temel ve standart) için de geçerli.

Televizyon hangi kaliteyi desteklediğini bilmiyorum ama babam başka şeyler izler annem film izleyecek bir de ben bilgisayar veya tabletden izleyeceğim.

Televizyon hangi kaliteyi desteklediğini bilmiyorum ama babam başka şeyler izler annem film izleyecek bir de ben bilgisayar veya tabletden izleyeceğim.

Günümüzdeki çoğu TV 4K'yı destekliyor. (Özellikle de Smart TV'ler)

Eğer YouTube'un TV uygulamasında, videolarda 2160p'yi görebiliyorsan, bil ki o TV 4K desteklidir.

Durumun varsa direk satın alsana bütçem yok dedin yanlış değilsem ondan dedim.

Hocam yanlış yazmışım düzelttim.

Günümüzdeki çoğu TV 4K'yı destekliyor. (özellikle de Smart TV'ler)

Eğer YouTube'un TV uygulamasında, videolarda 2160P'yi görebiliyorsan, bil ki o TV 4K desteklidir.

TV'de vallahi YouTube TV'de desteklemiyor biraz eski ama 2K destekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı