Üyelik İptali hakkında

• Konuyu başlatan Silinen üye 310542
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.137
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 310542

Ziyaretçi
Bu; kendisini Türk Dil Kurumu sanan forumdan üyeliğimi silmek istiyorum. Biraz önce açtığım konuda yönetici @@Tim kendi ağzı ile "20. uyarıdan sonra bir hafta uzaklaştırma verilir" diye söylemde bulunup ardından mesajını tekrar düzenleyerek "belirli bir uyarı sayısı" olarak değiştirmiş; kendimizi ifade etmemize fırsat bile vermeden konuyu kilitlemiştir. Kendi ağzıyla söylediği kural doğrultusunda verilen bir hafta uzaklaştırmanın haksız olduğunu fark edip mesajını düzenleme yoluna gitmiştir çünkü üyeler hep haksızdır! Yöneticiler haksız olsa bile bu durum üyeler üzerine çok güzel bir şekilde yapıştırılıp hedef değiştiriliyor. Sen yöneticisin ve var olan bir kuralı söyleyip ardından mesajını değiştiriyorsun. Tebrikler!

Size sahip olduğunuz bu kafada başarılar dileyerek bu tarz distopik bir yönetimin parçası olmak istemediğimi belirtmek isterim. Bu başlığa da gelip, herhangi bir mesaj atarak konuya kilit atmaz iseniz memnun olurum. Ortada bir sorun var ve siz böyle diktatörce davrandıkça bu sorun büyüyor. Üyelerin hiçbir şekilde hak arayamadığı; astığı astık kestiği kestik tarzı bir zihniyet içerisinde herkese başarılar. Bizim burada hak aramamızın hiç bir faydası yok.

Ayarlardan baktım üyelik iptal seçeneği bulunmuyor. Bu seçeneği tarafıma sunmanızı talep ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, 20. uyarıdan sonra 1 hafta oluyor fakat bu standart değil. Duruma göre ve verene göre değişebiliyor. O kadar uyarıdan sonra hâlâ cümleleri nokta ile bitirmediğiniz için bir hafta verildi. Cümleleri ısrarla noktayla bitirmediğiniz için haklı olduğunu düşünüyorum. Şikayet ettiğiniz konuda bile nokta ile bitirmediğiniz bir cümle vardı.

İsteğe bağlı üyelik silmiyoruz.

İsteğe bağlı, tamamen özgür iradem ile buraya üye oldu isem yine aynı şekilde üyeliği silmek istemem en büyük hakkım. Zaten faşist bir yönetim olgusunda olduğunuz buradan belli. Üyelik silme seçeneği sunulmaz ise her türlü dava açma hakkımın olduğunu da bilin.

Foruma kayıt olurken onay verdiğin sözleşmede bu maddeler yazıyor, verdiğin onay okudum, anladım kabul ediyorum anlamına gelir. Onay verip kayıt olduysan uymak zorundasın aksi halde cezası neyse çekersin. Bunu anlamak zor olmamalı.

Evet, 20. uyarıdan sonra 1 hafta oluyor fakat bu standart değil. Duruma göre ve verene göre değişebiliyor. O kadar uyarıdan sonra hâlâ cümleleri nokta ile bitirmediğiniz için bir hafta verildi. Cümleleri ısrarla noktayla bitirmediğiniz için haklı olduğunu düşünüyorum. Şikayet ettiğiniz konuda bile nokta ile bitirmediğiniz bir cümle vardı.

İsteğe bağlı üyelik silmiyoruz.
"Evet, 20. uyarıdan sonra 1 hafta oluyor fakat bu standart değil." yani zaten bu cümle beni haklı çıkarmaya yetiyor. Biz kafamıza göre takılıyoruz demek değil de nedir bu ?

Sizinle tartışacak değilim neyin ne olduğu zaten belli. Üyelik silme seçeneği sunmayacak iseniz sizi dava edeceğimi de bilin isterim.

Kural 35'i okudunuz mu? Zaten siteye üye olarak bunları kabul etmiş oluyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.