hejandro14 Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Yanlışlıkla yanlış kanalın YouTube üyeliğini aldım. Bunun para iadesini almanın bir yolu var mı?
Merhaba. Yanlışlıkla yanlış kanalın YouTube üyeliğini aldım. Bunun para iadesini almanın bir yolu var mı?
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 25 Mayıs 2024 #2 hejandro14 dedi: Merhaba. Yanlışlıkla yanlış kanalın YouTube üyeliğini aldım. Bunun para iadesini almanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Google Play'den iptal edebilirsiniz ama parayı iade alamazsınız bildiğim kadarıyla.
hejandro14 dedi: Merhaba. Yanlışlıkla yanlış kanalın YouTube üyeliğini aldım. Bunun para iadesini almanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Google Play'den iptal edebilirsiniz ama parayı iade alamazsınız bildiğim kadarıyla.
AngelEyess4 Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 YouTube Trimite videoclipuri prietenilor, membrilor familiei Èi lumii întregi. www.youtube.com