Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genelde Oyun Konsolları bölümünde gezerim. Orada PS3, PS4 konularında yardım etmek için elimden geleni yaptım. İnsanlara 3 tane çok faydalı konu hazırladım. Onlarca beğeni aldım. 2.el PS3 alırken dikkat edilmesi gerekenler konum 6 bin defa okunmuş. 6 bin
Bunun benim kişisel bir sorunum oldu. Daha önce de başka konuda yazdım. Tekrar yazayım.
Ben PS3 alırken böyle rehber yapan yoktu, olan da İngilizce yada detaylı değil. Şu an evimde 14. PS3'üm duruyor. O ilk aldığım konsoldan itibaren başımdan gelen olaylar, tecrübeleri aktarmaya çalıştım rehberlerimde.
Bilgisayar konularında olsam en az 5K mesajım olurdu. Bilgisayar konularına da el atıyorum bazen.
Sözün özü: bilmeyene yol göstermek güzel bir şey. Birilerine yardım etmek güzel bir his. Hiç bilmeyen birisi 2.el konumu okuyup aklına kazırsa, PS3 alırken %80 arıza vermek üzere olan cihazı fark eder.
Post sayısı ile tanınırlık olsaydı ben şuan forumun tanınan isimlerinden olurdum ama pek öyle işlemiyor o durum. Faydalı yararlı mesaj atmak lazım, boş boş mesaj atmamak lazım
Neyse konuya dönersek neredeyse 1 sene olmuş foruma kayıt olalı. Gerçi son 3 aylar çok aktif kalamadım forumda, sınav vb. olaylardan dolayı. Bu aralar aktif olmaya karar verdim. 3 ay tatil sonu belki 5K mesaja ulaşırım ama çok önemli değil bence.