Üyelik Tarihlerimiz

8 Temmuz 2017 beri üyeyim ilk konum klavye önerisi içindi hem kendim araştırıyor hem başkalarının dediklerine bakıyordum. Ondan sonra oyuncu ekipmanları ve sistem toplama konularında takıldım.

Başlarda çok fazla mesajım vardı daha sonra LGS hazırladığım için bayağı bir ara verdim daha sonra dolar yükseldiği için pek konu yoktu 2018 sonbaharına kadar böyle devam etti bu baharda telefon almak için konu açtım ve yine kendim araştırdım yine insanlara yardımcı oluyorum ama tanıyan yok pek umrumda da değil.

Tanınma konusunda ya eski üye olup aktif iseniz, konu dışında her türlü garip konuya cevap vererek veya moderetör olarak oluyor böyle tanınmaları kafaya takmaya gerek yok.

29 Ağustos 2017. O zamanlar yeni bir bilgisayar toplamaya karar vermiştim. Bileşenlerini seçmiştim ama ekipman konusunda yardıma ihtiyacım vardı. İlk başlarda bir kaç tane ekipman tavsiyesi konusu açmıştım. Klavye ile ilgili bir konuda @Sylveon hocamın tavsiyesine uyarak o aralar aldığım Logitech G 910'u iade edip yerine Corsair K 70 RGB almıştım. Dün gibi hatırlarım 😁 (tavsiye için tekrar teşekkürler🙂) O gün bugündür buralarda takılıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı