Ö Ömer Yağız Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2017 #1 Altta verdiğim videoda gördüğünüz gibi bilgisayarıma girdiğimde üzerinde çalışılıyor deyip kalıyor bir el atsanız olur mu ? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler... Video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2017
Altta verdiğim videoda gördüğünüz gibi bilgisayarıma girdiğimde üzerinde çalışılıyor deyip kalıyor bir el atsanız olur mu ? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler... Video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tunayy Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 214 Çözümler 1 11 Mart 2017 #2 Bi ara bendede olmuştu. Yazılım güncelledim duzeldi. Artı 0 Eksi
KS KS Ö Ömer Yağız Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2017 #3 Güncellencek birşey yokki ? Artı 0 Eksi
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2017 #4 Ömer Yağız dedi: Güncellencek birşey yokki ? Genişletmek için tıkla... Hocam format at en güzeli. Düzelmez ise harddisk de sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Ömer Yağız dedi: Güncellencek birşey yokki ? Genişletmek için tıkla... Hocam format at en güzeli. Düzelmez ise harddisk de sorun olabilir.
KS KS Ö Ömer Yağız Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2017 #5 Ramazan Uçan dedi: Hocam format at en güzeli. Düzelmez ise harddisk de sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Format Atabilme gibi bir durumum yok suan baska bır cozum varmı ? Sorunum Çözüldü Arkadaslar Artı 0 Eksi
Ramazan Uçan dedi: Hocam format at en güzeli. Düzelmez ise harddisk de sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Format Atabilme gibi bir durumum yok suan baska bır cozum varmı ? Sorunum Çözüldü Arkadaslar
ÇeleRkez Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 2 19 Mart 2022 #6 Ömer Yağız dedi: Format Atabilme gibi bir durumum yok şu an baska bır cozum var mı? Sorunum Çözüldü arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü belirtebilir misin? Aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Ömer Yağız dedi: Format Atabilme gibi bir durumum yok şu an baska bır cozum var mı? Sorunum Çözüldü arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü belirtebilir misin? Aynı sorunu yaşıyorum.