Epic Games Üzerinden 75 TL'ye alınan BF5 iade edilip Steam'den 250 TL'ye alınmalı mı?

yIlmAz IşIk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı, malum bu 1 haftada Battlefield 1-5 oyunları indirime girdi ve BF1'i Steam'den Epic'e Store'e göre biraz daha ucuza aldım daha sonra BF-5I'de 250TL ile Steam'den aldım ancak daha sonra Epic Games'te 75 TL olduğunu gördüm lakin birçok arkadaş Epic Games'ten oyun alınmaması gerektiğini arayüzünün kötü olduğunu Steam'in çok daha kullanışlı olduğunu söylüyor, sizce Steam'den BF-5'i iade edip Epic Games'ten alınır mı? Yoksa kafam rahat bir şekilde Steam'den devam mı etmeliyim?

Epic Games'e sadece oyunu açmak için gireceksin ne kadar kötü olursa olsun oynanışı etkilemiyor sonuç olarak, ben olsam Epic Games'den oynardım. Neredeyse 3 katı para vermeye gerek yok.

ea üzerinden calisiyor zaten. epicten al gec.

Peki sorun yaşarmıyom launcher yada performans düşüşünde vs? Çünkü epic gamesin 5-10 fps düşürdüğünü arka planda rami sömürdüğünü söylüyolar
Yok kanka öyle birşey epicten bir sürü oyun bitirdim ben. Öyle küçük oyunlarda değil. God of war, Gta5, Sherlock Holmes oyunları, Battelefield 2042 ve daha fazlası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı