Epic Games Üzerinden Assassin's Creed Shadows alınır mı?

Şahsen almazdım gram değmez
Tüm ac serilerini oynadım oydsis ile origins i 74 ile 75 saat valhallayi 120 saat oynadım önceki serilerini birçoğunu bitirdim bazılarını yarıda bıraktım ondan bana göre degerdi

Ben 100 liraya hesap aldım öyle oynuyorum oyunu, yoksa gerçek fiyatına değmez asla.
hocam bende paylaşımlı hesap aldım fakat indrime yaparken surekli ubisoft hesabından atıyor nasıl çözerim?

hocam bende paylaşımlı hesap aldım fakat indrime yaparken surekli ubisoft hesabından atıyor nasıl çözerim?
Hocam öyle hesap verildiyse iade edin direk, onlar sıkıntı oluyor. Bana da ilk başta öyle hesap verildi, Ubisoft uygulamasından indirmem gerekiyordu yani oyunu aynı sizin gibi. Hesapta aynı anda kim bilir kaç tane kişi varsa sürekli daha 500mb indiremeden atıp durdu hesaptan. Bende o hesabı iade edip Steam hesabı veren bir satıcıdan aldım. Steam hesabı verdiklerinde oyunu Ubisoft'tan değil Steam'in içinden indiriyorsunuz ve öyle bir sorun Steam'de olmuyor, aynı anda hesapta kaç kişi olursa olsun oyunu indirmeye devam edebiliyorsunuz.

Kısaca iade edebiliyorsanız o siparişi iade edin, Steam hesabı veren bir satıcıdan alınız.

Önerdiğiniz satıcı var mı hocam? Nereden hangi satıcıdan almıştınız? İtemsatıştan almıştım. İade edilmiyor galiba.

Önerdiğiniz satıcı var mı hocam? Nereden hangi satıcıdan almıştınız? İtemsatıştan almıştım. İade edilmiyor galiba.
Hocam satıcı önermeye çekiniyorum bende gerçekten. Daha önce aynı bu konuda bende satıcı sormuştum ama insanların önerememe sebebini şimdi daha iyi anlıyorum. Bir satıcı bir kişiye süper hizmet verdiyse bir kişiye berbat hizmet verebiliyor hocam. Ben bu oyun için toplamda 3 farklı satıcıdan oyunu aldım ikisinden iade ettim İlk aldığım satıcı Epic hesabı verdi ondan dolayı hesaptan atıp durdu oyunu yüklerken, ikinci satıcı Steam verdi ama onda da sürekli farklı hesap bilgileri verip durdu, verdiği hesapların içinde AC Shadows yoktu, eklenecek falan diyordu. Üçüncü satıcı ise sipariş teslimatını 10 saat sonra yaptı ama düzgün bir hesap verdi, oyunu en sonunda öyle sorunsuz indirdim oynuyorum.

Yani kısaca demek istediğim satıcılar ne kadar iyi puanları olursa olsun kişiden kişiye göre berbat da çıkabiliyor çok iyi de. Tahminim şu ki oyun daha aşırı yeni olduğu için bu kadar sık sorunlar yaşıyorlardır, 1-2 hafta geçsin çoğu satıcı daha ucuz fiyatlara sorunsuz hesaplar satmaya başlar. Ben hiçbir sorumluluk almadan, kesinlikle bir güvencesi olmadığını belirterekten yine de aldığım satıcının linkini koyayım hocam size. XEOSPIN Mağazasından GameSatış Güvencesi ile Alışveriş Yap!

Teşekkür ederim hocam.Itemsatış sipariş esnasında video istiyormuş fakat bende sipariş esnasında video çekemedim bu yüzden iade olmayacak.Siz iade ederken en başta mı video kaydına aldınız?

Teşekkür ederim hocam.Itemsatış sipariş esnasında video istiyormuş fakat bende sipariş esnasında video çekemedim bu yüzden iade olmayacak.Siz iade ederken en başta mı video kaydına aldınız?
Hayır hocam video kaydı vs. hiçbir şey ile uğraşmadım. 2 iademde de sadece aldığım satıcılara mesaj attım ''iade istiyorum hocam hesaplar düzgün çalışmıyor'' diye yazmıştım. İkisi de üzerine ekstra bir şey demeden iade etmişlerdi.

Neyse milleti kanserleye kanserleye indiricez artık Bide hocam hesaplara 2 aşamalı doğrulama koymuşlar mı sizde? Çok sıkıntı yaratmıştı bende.

Neyse milleti kanserleye kanserleye indiricez artık Bide hocam hesaplara 2 aşamalı doğrulama koymuşlar mı sizde? Çok sıkıntı yaratmıştı bende.
Hocam doğal olarak artık o, koymazlarsa hesaplar çok kolay patlar. Benim oyunu indirdiğim hesapta da vardı 2 aşamalı doğrulama ama satıcı iyiydi o konuda, kod gönderdiğinde satıcıya mesaj attığım gibi iletmişti kodu.

Bizim satıcı otomatik cevap vere vere çıldırtmıştı beni artık kaç kişiyle uğraşıyorsa İnternetten herhangi bir şey satın almak cidden şans işi. Tekrardan teşekkürler hocam iyi forumlar size.

Hocam siz oyunu indirdiğiniz gibi açabilmiş miydiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…