Hocam satıcı önermeye çekiniyorum bende gerçekten. Daha önce aynı bu konuda bende satıcı sormuştum ama insanların önerememe sebebini şimdi daha iyi anlıyorum. Bir satıcı bir kişiye süper hizmet verdiyse bir kişiye berbat hizmet verebiliyor hocam. Ben bu oyun için toplamda 3 farklı satıcıdan oyunu aldım ikisinden iade ettim

İlk aldığım satıcı Epic hesabı verdi ondan dolayı hesaptan atıp durdu oyunu yüklerken, ikinci satıcı Steam verdi ama onda da sürekli farklı hesap bilgileri verip durdu, verdiği hesapların içinde AC Shadows yoktu, eklenecek falan diyordu. Üçüncü satıcı ise sipariş teslimatını 10 saat sonra yaptı ama düzgün bir hesap verdi, oyunu en sonunda öyle sorunsuz indirdim oynuyorum.
Yani kısaca demek istediğim satıcılar ne kadar iyi puanları olursa olsun kişiden kişiye göre berbat da çıkabiliyor çok iyi de. Tahminim şu ki oyun daha aşırı yeni olduğu için bu kadar sık sorunlar yaşıyorlardır, 1-2 hafta geçsin çoğu satıcı daha ucuz fiyatlara sorunsuz hesaplar satmaya başlar. Ben hiçbir sorumluluk almadan, kesinlikle bir güvencesi olmadığını belirterekten yine de aldığım satıcının linkini koyayım hocam size.
XEOSPIN Mağazasından GameSatış Güvencesi ile Alışveriş Yap!