Epic Games Üzerinden Assassin's Creed Shadows alınır mı?

Evet haklısınız Ubisoft hesabı olarak almıştım bilmediğim için bu durumu ardından 2 saat uğraş sonucu iade aldım biraz daha para koyup üstüne Ubisoft+ alacağım zaten 1 ay sürmez gibi geliyor oyunun bitmesi. Teşekkür ederim :)
Değmez bence hocam 300 tlye böyle bir oyun.

Böyle bir oyun dediğiniz oyun gayet de iyi oyun. 23 saati devirdim aktif olarak oyunda, son AC'lere göre oldukça keyif aldım. 300TL gibi neredeyse hamburher parası bir fiyata sonuna kadar değer.
Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam tabi. Odysseyi daha çok beğenmiştim şahsen.

Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam tabi. Odysseyi daha çok beğenmiştim şahsen.
Son AC oyunlarında herkesin favorisi çok değişken gerçekten. Bana göre de Origins ve sonrasında çıkanlardan aralarında en sevmediğim Odyssey :D. Mirage'ı ara oyun olarak alıyorum yoksa o en kötüsü aralarından ama ben Shadows'u beğendim baya Japon kültürüne Yunan mitolojisinden daha çok ilgi duydupum için.

Son AC oyunlarında herkesin favorisi çok değişken gerçekten. Bana göre de Origins ve sonrasında çıkanlardan aralarında en sevmediğim Odyssey :D. Mirage'ı ara oyun olarak alıyorum yoksa o en kötüsü aralarından ama ben Shadows'u beğendim baya Japon kültürüne Yunan mitolojisinden daha çok ilgi duydupum için.
Shadowsta naoe ile suikast olayı güzel olmuş ama kombat olarak odyssey daha önde bana kalırsa. Bide oyunda eksiklikler var. Eagle eye yok,ana hikaye vasat yan görevler zaten hiçbişey anlamadım nerdeyse,hala buglar mevcut,optimizaysonu sıkıntılı sürekli stutter giriyor,(bende 4050 laptop var ondan kaynaklı mı bilmiyorum)stamina yok sürekli dodgeluyosun. Ama atmosfer ambiyans olarak japon kültürünü bende beğendim zaten ubisoft kültürleri güzel yansıtıyor. Benim fikrim bu yönde.

Shadowsta naoe ile suikast olayı güzel olmuş ama kombat olarak odyssey daha önde bana kalırsa. Bide oyunda eksiklikler var. Eagle eye yok,ana hikaye vasat yan görevler zaten hiçbişey anlamadım nerdeyse,hala buglar mevcut,optimizaysonu sıkıntılı sürekli stutter giriyor,(bende 4050 laptop var ondan kaynaklı mı bilmiyorum)stamina yok sürekli dodgeluyosun. Ama atmosfer ambiyans olarak japon kültürünü bende beğendim zaten ubisoft kültürleri güzel yansıtıyor. Benim fikrim bu yönde.
Eagle eye dediğiniz kartal ile etrafı gezmeyi diyorsanız bana kalırsa onu kaldırmaları güzel olmuş zaten. Bir yeri keşfetme hissini öldürüyordu bence. Suikast şemasını karakter ile dolaşa dolaşa gezmek daha iyi bence. Watch Dogs 2'nin drone olayı beğenilince AC Origins'e hemen aynı mekanikleri kartal formunda getirdikleri bir özellikti zaten :D Combat tarafında ise lafım yok o konuda bence de Odyssey ve Valhalla daha iyiydi, bu oyunda Stamina olmayışı ve combat için yetenek ağacının kısıtlı olduğu ortada. Ama yani her şeyi geçtim bir AC oyununda yere tamamen yatma, sürünme olayı 18 yıl sonra gelmesi çok değişik cidden,bana göre bu oyuna eklenen en iyi şey yerde sürünme olmuş.

Hikaye konusunda ise ana hikaye bence eh, en azından beni son 2 oyuna göre daha çok çekti içine ama yan görevler baya leş onlara lafım yok. Optimizasyonu ben gayet iyi buldum 2060S ile High ayarlarda 50-60 FPS veriyor, aşırı büyük bir bug ile de karşılaşmadım.

Yok ondan değil hesaba hiç giremiyorum satıcı ilgisiz bayağı. Kırılınca bakarız artık :)

Bu işlerden çok anlamam ama opssgamershop öneren çok deneyebilirsiniz. Ayrıca bu tarz hesaplarda yeni çıkan oyunların hesabını direkt almayın hem oyun güncellemelerini iyice alsın düzgün kıvama gelsin hem de hesaplarda yığılma olmasın.

Bende dediğiniz satıcıdan almıştım fakat oto cevap verip duruyordu bekletiyordu kodu vs.
Bu işlerden çok anlamam ama opssgamershop öneren çok deneyebilirsiniz. Ayrıca bu tarz hesaplarda yeni çıkan oyunların hesabını direkt almayın hem oyun güncellemelerini iyice alsın düzgün kıvama gelsin hem de hesaplarda yığılma olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı