Johancruyff
Hectopat
Arkadaşlar daha önceden 1 yıllık almadım ve Steam dolara geçti. 5$ oldu sadece Steam üzerinden FIFA 23 oynuyordum. Sizce 5$=145 TL verip bu üyeliği almak mantıklı mıdır 1 oyun için?
Arkadaşlar daha önceden 1 yıllık almadım ve Steam dolara geçti. 5$ oldu sadece Steam üzerinden FIFA 23 oynuyordum. Sizce 5$=145 TL verip bu üyeliği almak mantıklı mıdır 1 oyun için?
300 TL'ye Epic üzerinden FC 24 almak daha mantıklı gibi duruyor.Arkadaşlar daha önceden 1 yıllık almadım ve Steam dolara geçti. 5$ oldu sadece Steam üzerinden FIFA 23 oynuyordum. Sizce 5$=145 TL verip bu üyeliği almak mantıklı mıdır 1 oyun için?
Hocam oyun satın alınmıyor FİFA artık EA FC 'yi desteklemediği için alamaz yani .1 oyun içinse direkt oyunu al daha mantıklı.
FIFA 23 Steam'de yok hocam FC 2024 ise 28$ alıcak bütçem fazlasıyla var ama boşa para vermek istemiyorum.1 oyun içinse direkt oyunu al daha mantıklı.
300 TL'ye Epic üzerinden FC 24 almak daha mantıklı gibi duruyor.
O fiyatlara değeceğini düşünmüyorum. Fıfa 24 Epic Games üzerinde şuan çok uygun. Hem kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. İlla Fıfa 23 oynayacağım diyorsanız, yapacak bir şey yok. Ea play de dolara geçti zaten.Arkadaşlar daha önceden 1 yıllık almadım ve Steam dolara geçti. 5$ oldu sadece Steam üzerinden FIFA 23 oynuyordum. Sizce 5$=145 TL verip bu üyeliği almak mantıklı mıdır 1 oyun için?
FIFA 23 Steam'de yok hocam FC 2024 ise 28$ alacak bütçem fazlasıyla var ama boşa para vermek istemiyorum.
Çünkü daha mantıklı. Steam den almaya ne gerek var o fiyatlara. Tabi bütçe tasarrufu yapmak istemiyorsa alabilir.Adam fifa 23 oynuyormuş neden FC 24 alsın? Üstüne steamde de var FC 24 oynicaksa steamden alabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.