Steam Üzerinden EA bağlantısı koparma

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Memuru
Yıllar önce Steam hesabıma EA (Origin) hesabımı bağlamıştım lakin EA şifremi unuttum ve bağlı olduğu mail adresini kapattım. Ne yapsam ne etsem hesabımı geri alamadım. Şu an şifresini bilmediğim bir EA hesabı Steam hesabıma bağlı. Steam üzerinden kaldırmanın bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problemi Prime Gaming ve EA arasında yaşadım. Amazon'dan bağlantıyı kaldırmama rağmen olmuyordu farklı bir hesaptan EA Support ile canlı desteğe bağlandım durumumu anlattım artık o EA hesabına erişimim olmadığını benim daha önce o hesaba oyun vb. alımlarının fiyatını tarihi gibi soruları sorup kontrol ettiler sonra kaldırdılar ama EA canlı desteğe bağlanman lazım ve çoğu uğraşmıyor biraz zaman harcaman gerek. Ben işlemi yapabilmek için 5-6 farklı Support agentla konuştum.

Aynı problemi Prime Gaming ve EA arasında yaşadım. Amazon'dan bağlantıyı kaldırmama rağmen olmuyordu farklı bir hesaptan EA Support ile canlı desteğe bağlandım durumumu anlattım artık o EA hesabına erişimim olmadığını benim daha önce o hesaba oyun vb. alımlarının fiyatını tarihi gibi soruları sorup kontrol ettiler sonra kaldırdılar ama EA canlı desteğe bağlanman lazım ve çoğu uğraşmıyor biraz zaman harcaman gerek. Ben işlemi yapabilmek için 5-6 farklı Support agentla konuştum.
Dediğiniz gibi benzer sorular sordular ilk temsilci pek ilgilenmedi kestirip attı, ikincisi ise yardımcı oldu ve mailimi değiştirip hesabımı teslim etti ama bu seferde ne göreyim Apex Legends hesabım kalıcı olarak banlanmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı