Özellikle eskiden çok karşı çıkılan kötü denilen bir platformdu, ama artık Steam dolara geçtiği için oyunlar da orada çok daha pahalı oluyor, Spider-Man Miles Morales ve Spider-Man 2 almak için Steam'de fiyatlara bakayım biraz dedim Epic'la karşılaştırınca uçurum bir fark olduğunu gördüm, Epic'te 2 oyun 2200 civarı iken Steam'den alınca 4100 civarı oluyor, ben 2 oyuna 4 bin TL vermek istemiyorum ama Steam'in daha iyi bir platform olduğunu da biliyorum o yüzden pek emin değilim, Epic'den alışveriş yapılır mı? (ilk Spider-Man oyununu Steam dolara geçmeden önce almıştım)
Almazsanız ayıp edersiniz öyle diyeyim.
Alacağın oyun en uygun fiyat olarak Epic Games'te ise tabii ki de Epic Games'i tercih edebilirsin. Gayet güvenilir bir platform.
Genel olarak eskiden de çok kullanan vardı, şuanda da var. Dediğin gibi kötü yanları hala olabilir ancak oyun deneyimini pek te etkileyeceğini sanmıyorum.Bende öyle düşünüyorum hocam
Eskiden pek beğenilmiyordu hocam o yüzden sormak istedim.
Genel olarak eskiden de çok kullanan vardı, şu anda da var. Dediğin gibi kötü yanları hala olabilir ancak oyun deneyimini pek de etkileyeceğini sanmıyorum.
Metro serisinin ilk 2 oyununu almistim ucuzsa alınır.
Alınır neden alınmasın hem de %20 iade veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.