E EstiyDuck Centipat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 Ayın 15'ten belli Epic Games'te oyun almaya çalışıyorum bana hata veriyor alamıyorum. Dosya Ekleri eroro.png 18,4 KB · Görüntüleme: 33
8 856380 Attopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #2 EstiyDuck dedi: Ayın 15'ten belli Epic Games'te oyun almaya çalışıyorum bana hata veriyor alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandığınız kartın interne ödemesi kapalı olabilir bende böyle bir hata almıştım böyle çözüldü. Artı 0 Eksi
EstiyDuck dedi: Ayın 15'ten belli Epic Games'te oyun almaya çalışıyorum bana hata veriyor alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandığınız kartın interne ödemesi kapalı olabilir bende böyle bir hata almıştım böyle çözüldü.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.573 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2024 #3 EstiyDuck dedi: Ayın 15'ten belli Epic Games'te oyun almaya çalışıyorum bana hata veriyor alamıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişi açık mı? Artı 0 Eksi
EstiyDuck dedi: Ayın 15'ten belli Epic Games'te oyun almaya çalışıyorum bana hata veriyor alamıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişi açık mı?
GilgaMash Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #4 Ödeme sorunu diyor. Ya kart kullanıma kapalıdır ya da internet ödemesi kapalıdır. Artı 0 Eksi
KS KS E EstiyDuck Centipat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #5 GilgaMash dedi: Ödeme sorunu diyor. Ya kart kullanıma kapalıdır ya da internet ödemesi kapalıdır. Genişletmek için tıkla... adamları aradım bankadan değilmiş epic games üzerinden sorun Muhterem Musti dedi: İnternet alışverişi açık mı? Genişletmek için tıkla... açık Artı 0 Eksi
GilgaMash dedi: Ödeme sorunu diyor. Ya kart kullanıma kapalıdır ya da internet ödemesi kapalıdır. Genişletmek için tıkla... adamları aradım bankadan değilmiş epic games üzerinden sorun Muhterem Musti dedi: İnternet alışverişi açık mı? Genişletmek için tıkla... açık