Çözüldü Steam Üzerinden satın alınan Cyberpunk 2077 GOG girişi istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

munver

Attopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Steam'dan Cyberpunk 2077 satın almıştım. Ara ara girip oynuyordum. Ancak şimdi oyunu açmak için tıkladığımda Gog.com girişi istedi, bunun üzerine yeni bir GOG hesabı açtım ve ona da “bu hesap oyun sahibine ait değil” benzeri bir hata veriyor. Oyuna giremiyorum.

Benzeri bir sorun olarak bu durumu GTA 5 için de yaşamıştım, önceden rahatlıkla girdiğim orijinal oyunuma zamanla Social Club'e girişi istemeye başlamış ve açtığım Social Club hesabına da “bu hesap oyun sahibine ait değil” hatası almıştım. Nihayetinde oyun çöp olmuş ve oynayamaz olmuştum.

Ben sorunu anlayamadım yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Neden sürekli bir platforma giriş yapmak zorunda kalıp oyundan aldığımız haz düşürülüyor anlamış değilim.

sağlıcakla kalın.

Çözüm
Aslında böyle sorunlar hep Ubisoft’ta olur. İlginç.
En azından Cyberpuk 2077’ye girememe sorununu çözdüm. GeForce Now’dan girmiştim oyuna, Oyun mağazası ayarları değişmiş.

Çözüm:

GeForce Now’da; Cyberpunk 2077’ye tıkladıktan sonra “Oyna” sekmesinin yanındaki “Üç noktaya” daha sonra da “Oyun mağazasını değiştir” sekmesine bastığınızda oyunu hangi sağlayıcıdan satın aldınız ise onu seçmeniz gerekiyor. Gog’u iptal edip Steam”i seçtim oyun account istemeden açılmaya başladı.
Giriş istemesinin nedeni Steam üzerinden satsada seni kendi platformuna bağlamak. Verdiği hata ilginç vermemesi gerekiyor.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Evet haklısınız mesela Far Cry serisi için de launcher’dan sonra Uplay girişi istiyor ve giriş yapıp oynuyorum. Burda da Ubisoft kendi platformuna bağlanarak oyuna girmeni istiyor evet ve sorunsuz girebiliyorum ama şu an Cyberpunk’a giremiyorum. Sürekli bu hesap oyun sahibine ait değil diyor. Gog’dan Steam hesabımı da eşleştirdim ama giremiyorum.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Evet haklısınız mesela Far Cry serisi için de launcher’dan sonra Uplay girişi istiyor ve giriş yapıp oynuyorum. Burda da Ubisoft kendi platformuna bağlanarak oyuna girmeni istiyor evet ve sorunsuz girebiliyorum ama şu an Cyberpunk’a giremiyorum. Sürekli bu hesap oyun sahibine ait değil diyor. Gog’dan Steam hesabımı da eşleştirdim ama giremiyorum.

En azından Cyberpuk 2077’ye girememe sorununu çözdüm. GeForce Now’dan girmiştim oyuna, Oyun mağazası ayarları değişmiş.

Çözüm:

GeForce Now’da; Cyberpunk 2077’ye tıkladıktan sonra “Oyna” sekmesinin yanındaki “Üç noktaya” daha sonra da “Oyun mağazasını değiştir” sekmesine bastığınızda oyunu hangi sağlayıcıdan satın aldınız ise onu seçmeniz gerekiyor. Gog’u iptal edip Steam”i seçtim oyun account istemeden açılmaya başladı.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı