Epic Games "Üzgünüz, veri tabanından faydalanma talebi zaman aşımına uğradı" hatası

Wentra02

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bundan 1 saat öncesinde Epic Games'te oyun oynuyordum. Bir çıkıp Steam'e gireyim dedim. Orada oynadım. Sonra tekrar Epic Games'e girdiğimde hesabıma giriş yapmamı söyledi, girdim. Ancak böyle bir hata aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-10 224426.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-10 224426.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 136
Bende de aynısı oldu. Hocam Steam'den oyun indiriyordum sonra canım sıkıldı Epic Games'ten RDR2 oynayacaktım olmadı (bu arada hesap çalınma ihtimalı yoktur değil mi?)

Bende de aynısı oldu. Hocam Steam'den oyun indiriyordum sonra canım sıkıldı Epic Games'ten RDR2 oynayacaktım olmadı (bu arada hesap çalınma ihtimalı yoktur değil mi?)

Hocam sanmam güncelleme gelmiş olabilir ya da sistemsel bir hata olabilir ya da siber saldırı olabilir bende değilmiş neyse ki sorun sadece.

Herkes aynı sorunu yaşıyor şuan Epic games’te hata var. Mobil üzerinden giriş yapınca destek kısmında belirtmişler.

Dosya Ekleri

• IMG_4391.jpeg
    IMG_4391.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 120
Merhaba. Bundan 1 saat öncesinde Epic Games'te oyun oynuyordum. Bir çıkıp Steam'e gireyim dedim. Orada oynadım. Sonra tekrar Epic Games'e girdiğimde hesabıma giriş yapmamı söyledi, girdim. Ancak böyle bir hata aldım.

Bende de aynı sorun vardı. Şu an düzeldi giriş yapabiliyorum

Arkadaşlar sorun bende sanıyodum hesaptan çıkış yaptıydım fm oynıcaktım şuan giremiyorum şifrede sıfırlanmıyor google ile de girmiyor sürekli hata veriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı