Üzülünce kahkaha atmak

Akay Uzun

Hectopat
Bayağıdır merak ediyordum ve araştırdım fakat bir şey bulamadım. Belki burada siz yardımcı olursunuz. Neyse hemen söyleyeyim üzücü bir şey gördüğüm veya üzüldüğüm zaman veya sinirlendiğim zaman içimde garip bir duygu oluşuyor ve kahkaha atasım geliyor ve kahkaha atıyorum. Joker filmindeki kadar olmasa da kahkaha atıyorum ve bunu engelleyemiyorum. Bu bir hastalık mıdır? Bu durumu düzeltebilir miyim?

Olayı ciddiye almak veya almamak ile ilgili değil bendede böyle oluyor ve birden gülesim geliyor, fakat komik olduğunu düşünmüyorum veya ciddiye almama gibi bir durum yok, öyle geliyor sadece ve gülüyosun, zevk de vermiyor değil.

Bu çok normal bir şey. Çoğu şey fazla olunca tersine dönebiliyor. Mesela hızlı giden bir arabanın tekerleği tersine döner gibi görünür. Aynı örnekte fazla ağlayınca gülmek gibi. Bu çok normal bir şey ve herkeste oluyor. Kasmayın yani. :)

Joker filmindeki kadar olmasa.

Başlığı görünce direkt aklıma bu geldi. Hastalık derecesinde olmayabilir belki ama alt seviyesi bir durum diye düşünüyorum. İlerler mi bilemiyorum ama bir uzmana danışılması güzel olur. Herkeste olan ciddi durumlarda gülme hissi gibi bir durum olsa bu konuyu açacağınızı düşünmediğim için böyle diyorum eğer sadece bundan ibaretse herkeste olabilen bir durum.

Bu çok normal bir şey. Çoğu şey fazla olunca tersine dönebiliyor. Mesela hızlı giden bir arabanın tekerleği tersine döner gibi görünür. Aynı örnekte fazla ağlayınca gülmek gibi. Bu çok normal bir şey ve herkeste oluyor. Kasmayın yani. :)
Çok üzülmeme gerek yok en ufak bir şeyde kahkaha atıyorum.
Başlığı görünce direkt aklıma bu geldi. Hastalık derecesinde olmayabilir belki ama alt seviyesi bir durum diye düşünüyorum. İlerler mi bilemiyorum ama bir uzmana danışılması güzel olur. Herkeste olan ciddi durumlarda gülme hissi gibi bir durum olsa bu konuyu açacağınızı düşünmediğim için böyle diyorum eğer sadece bundan ibaretse herkeste olabilen bir durum.
Bu durum daha ilerlerse giderim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı