F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Ufc undisputed 3 oynuyorum Advanced modda ama bana bayağı zor geldi. Normal mi yani rakibine göre değişiyor.
Ufc undisputed 3 oynuyorum Advanced modda ama bana bayağı zor geldi. Normal mi yani rakibine göre değişiyor.
M Mantartabanca Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #2 furkan12 dedi: Ufc undisputed 3 oynuyorum Advanced modda ama bana bayağı zor geldi. Normal mi yani rakibine göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de denedim, bana da aynı şekilde çok zor geldi. Sadece senlik bir problem değil kanka. Artı 0 Eksi
furkan12 dedi: Ufc undisputed 3 oynuyorum Advanced modda ama bana bayağı zor geldi. Normal mi yani rakibine göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de denedim, bana da aynı şekilde çok zor geldi. Sadece senlik bir problem değil kanka.
KS KS F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #3 Tuşları iyi öğrenmek gerekiyor. Artı 0 Eksi