K krm001 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:42 #1 Merhaba, PS Store'da UFC 5'in Ultimate sürümünün indirimde olduğunu gördüm ama içinde oyun var mı ya da sadece DLC mi onu çözemedim.
Merhaba, PS Store'da UFC 5'in Ultimate sürümünün indirimde olduğunu gördüm ama içinde oyun var mı ya da sadece DLC mi onu çözemedim.
Çözüm Kasım_0 Salı 22:48 krm001 dedi: Merhaba, PS Store'da UFC 5'in Ultimate sürümünün indirimde olduğunu gördüm ama içinde oyun var mı ya da sadece DLC mi onu çözemedim. Eki Görüntüle 2595074 Genişletmek için tıkla... İçinde ana oyun var hocam. @krm001 hocam aylar sonra ilk defa çözüm aldım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. 3 oldu bile
krm001 dedi: Merhaba, PS Store'da UFC 5'in Ultimate sürümünün indirimde olduğunu gördüm ama içinde oyun var mı ya da sadece DLC mi onu çözemedim. Eki Görüntüle 2595074 Genişletmek için tıkla... İçinde ana oyun var hocam. @krm001 hocam aylar sonra ilk defa çözüm aldım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. 3 oldu bile
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.573 Çözümler 3 Salı 22:48 #2 krm001 dedi: Merhaba, PS Store'da UFC 5'in Ultimate sürümünün indirimde olduğunu gördüm ama içinde oyun var mı ya da sadece DLC mi onu çözemedim. Eki Görüntüle 2595074 Genişletmek için tıkla... İçinde ana oyun var hocam. @krm001 hocam aylar sonra ilk defa çözüm aldım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. 3 oldu bile Son düzenleme: Salı 22:53 Artı 0 Eksi Çözüm
krm001 dedi: Merhaba, PS Store'da UFC 5'in Ultimate sürümünün indirimde olduğunu gördüm ama içinde oyun var mı ya da sadece DLC mi onu çözemedim. Eki Görüntüle 2595074 Genişletmek için tıkla... İçinde ana oyun var hocam. @krm001 hocam aylar sonra ilk defa çözüm aldım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. 3 oldu bile