J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #11 Bitkilerle ilgilenebilirsin gerçekten çok güzeller.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 6 Eylül 2021 #12 Hd6850 dedi: Elektrik elektronik öneririm sensörler 5-10 TL. Eğer ilgini çekiyorsa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... En son elektrik ile "alakalı" şey bilgisayara 12V adaptör ile geçici fan bağlamaktı hocam, pek hoşlanmıyorum o işlerden. Yapanları canlı kanlı gördüm. Yine de teşekkürler. Silinen üye dedi: Ben algoritma ve programcılığa tekrar başlayacağım. Gel beraber başlayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sene Web dersleri haftada bilmem kaç saat. Geçen sene yazılıma başlamıştık ama bu sene hiç vakit ayırabileceğimi sanmıyorum, sağolun.
Hd6850 dedi: Elektrik elektronik öneririm sensörler 5-10 TL. Eğer ilgini çekiyorsa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... En son elektrik ile "alakalı" şey bilgisayara 12V adaptör ile geçici fan bağlamaktı hocam, pek hoşlanmıyorum o işlerden. Yapanları canlı kanlı gördüm. Yine de teşekkürler. Silinen üye dedi: Ben algoritma ve programcılığa tekrar başlayacağım. Gel beraber başlayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sene Web dersleri haftada bilmem kaç saat. Geçen sene yazılıma başlamıştık ama bu sene hiç vakit ayırabileceğimi sanmıyorum, sağolun.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 6 Eylül 2021 #13 Arkadaşım evde mouse yapmıştı. Eğlenceli olabilir.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 6 Eylül 2021 #14 RainbowwOnSky dedi: Arkadaşım evde mouse yapmıştı. Eğlenceli olabilir. Eki Görüntüle 1160086 Genişletmek için tıkla... Cidden sorunlu bir farem var, bu eğlenceli olabilir işte. Bir kenara yazdım .
RainbowwOnSky dedi: Arkadaşım evde mouse yapmıştı. Eğlenceli olabilir. Eki Görüntüle 1160086 Genişletmek için tıkla... Cidden sorunlu bir farem var, bu eğlenceli olabilir işte. Bir kenara yazdım .
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 6 Eylül 2021 #15 fromhell1 dedi: Cidden sorunlu bir farem var, bu eğlenceli olabilir işte. Bir kenara yazdım . Genişletmek için tıkla... Çok bir işlevi olmaz. Ama eğlenceli işte.
fromhell1 dedi: Cidden sorunlu bir farem var, bu eğlenceli olabilir işte. Bir kenara yazdım . Genişletmek için tıkla... Çok bir işlevi olmaz. Ama eğlenceli işte.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 6 Eylül 2021 #16 Bu dediğinin doğru olması dışında bir problem yok
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 6 Eylül 2021 #17 Roux dedi: Bu dediğinin doğru olması dışında bir problem yok Genişletmek için tıkla... Zaten öyle.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #18 Hocam ben yazdım ama belki görmemişsinizdir diye tekrar yazayim. Bitkilerle ilgilenebilirsiniz. Teraryum kurabilirsiniz gerçekten çok güzeller.
Hocam ben yazdım ama belki görmemişsinizdir diye tekrar yazayim. Bitkilerle ilgilenebilirsiniz. Teraryum kurabilirsiniz gerçekten çok güzeller.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 6 Eylül 2021 #19 Jon1Snow dedi: Hocam ben yazdım ama belki görmemişsinizdir diye tekrar yazayim. Bitkilerle ilgilenebilirsiniz. Teraryum kurabilirsiniz gerçekten çok güzeller. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın cidden gözümden kaçmış. Ivern profil resmi biraz ironik. Olabilir hocam. Büyüklerimin balkonu dolu.
Jon1Snow dedi: Hocam ben yazdım ama belki görmemişsinizdir diye tekrar yazayim. Bitkilerle ilgilenebilirsiniz. Teraryum kurabilirsiniz gerçekten çok güzeller. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın cidden gözümden kaçmış. Ivern profil resmi biraz ironik. Olabilir hocam. Büyüklerimin balkonu dolu.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #20 fromhell1 dedi: Hocam kusura bakmayın cidden gözümden kaçmış. Ivern profil resmi biraz ironik. Olabilir hocam. Büyüklerimin balkonu dolu. Genişletmek için tıkla... Balkona sera kurabilirsiniz. Saksıda sebze yetiştirebilirsiniz. Ayrıca isterseniz california solucanı alıp kendi gübrenizi üretebilirsiniz.
fromhell1 dedi: Hocam kusura bakmayın cidden gözümden kaçmış. Ivern profil resmi biraz ironik. Olabilir hocam. Büyüklerimin balkonu dolu. Genişletmek için tıkla... Balkona sera kurabilirsiniz. Saksıda sebze yetiştirebilirsiniz. Ayrıca isterseniz california solucanı alıp kendi gübrenizi üretebilirsiniz.