En son elektrik ile "alakalı" şey bilgisayara 12V adaptör ile geçici fan bağlamaktı hocam, pek hoşlanmıyorum o işlerden. Yapanları canlı kanlı gördüm. Yine de teşekkürler.Elektrik elektronik öneririm sensörler 5-10 TL. Eğer ilgini çekiyorsa yardımcı olabilirim.
Hocam bu sene Web dersleri haftada bilmem kaç saat. Geçen sene yazılıma başlamıştık ama bu sene hiç vakit ayırabileceğimi sanmıyorum, sağolun.Ben algoritma ve programcılığa tekrar başlayacağım. Gel beraber başlayalım.
Cidden sorunlu bir farem var, bu eğlenceli olabilir işte. Bir kenara yazdım
Çok bir işlevi olmaz. Ama eğlenceli işte.Cidden sorunlu bir farem var, bu eğlenceli olabilir işte. Bir kenara yazdım.
Zaten öyle.Bu dediğinin doğru olması dışında bir problem yok![]()
Hocam kusura bakmayın cidden gözümden kaçmış. Ivern profil resmi biraz ironik.Hocam ben yazdım ama belki görmemişsinizdir diye tekrar yazayim. Bitkilerle ilgilenebilirsiniz. Teraryum kurabilirsiniz gerçekten çok güzeller.
Balkona sera kurabilirsiniz. Saksıda sebze yetiştirebilirsiniz. Ayrıca isterseniz california solucanı alıp kendi gübrenizi üretebilirsiniz.Hocam kusura bakmayın cidden gözümden kaçmış. Ivern profil resmi biraz ironik.
Olabilir hocam. Büyüklerimin balkonu dolu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.