F fykan Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Merhaba, Ugreen CAT6 flat UTP kablo aldım fakat ne modem ne bilgisayar gördü. Sanırsam driver kurulu değil. Driver kurulumunu bulamadım. Bilen birisi varsa sevinirim.
Merhaba, Ugreen CAT6 flat UTP kablo aldım fakat ne modem ne bilgisayar gördü. Sanırsam driver kurulu değil. Driver kurulumunu bulamadım. Bilen birisi varsa sevinirim.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 29 Nisan 2023 #2 Herhangi bir driver kurmanıza gerek yok. Başka bir bilgisayarda deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
KS KS F fykan Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #3 olvidobc dedi: Herhangi bir driver kurmanıza gerek yok. Başka bir bilgisayarda deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayar bulamam. Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Herhangi bir driver kurmanıza gerek yok. Başka bir bilgisayarda deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayar bulamam.