Ugreen harici disk kutusu alınır mı?

Bütçe
240
Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Normal bir taşınabilir SSD almak yerine kaliteli bir disk kutusu alıp SSD'yi ayrı almaya karar verdim.

Bir süredir model araştırması yapıyorum çünkü dandik bir disk kutusu almak istemiyorum. Karşıma Ugreen markası çıktı. Hepsiburada'da Maxitekno satıcısı tarafından birçok Ugreen harici disk kutusu modeli satılıyor. Almayı düşündüğüm ürün ise bu;

Yalnız satıcı güvenilir mi bilmiyorum. Ayrıca bu ürün hakkında bir yorum da göremedim.
Aynı ürün AliExpress'te de satılıyor fakat Çin'den bana gelmesi 1 aya kadar sürer diye düşündüğüm için pek yanaşmak istemiyorum.

Ugreen'in bu harici disk kutusu modeli alınır mı? Ayrıca satıcı güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı puanı yüksek gözüküyor. Type-C portu varsa alabilirsiniz. Hepsiburada zaten güvenli bir sitedir.

Ben kalitesine güvendiğim için Orico marka almıştım gayet iyi çıktı ama Türkiye'den alacaksanız Ugreen de iyidir. Şimdi alacak olsam bunu alırdım. Type-c Gen2 diyor yüksek hızda kullanırsınız.

Satıcı puanı yüksek gözüküyor. Type-C portu varsa alabilirsiniz. Hepsiburada zaten güvenli bir sitedir.
Evet, sistemimde USB Type-C portu mevcut ve USB 3.2 Gen 2 destekli. O halde yarın Papara hesabıma para yatırıp alacağım.

Fakat şu anda elimde boşta duran bir 2.5" HDD veya SSD olmadığı için hemen deneyemeyeceğim. Ancak SSD de aldıktan sonra kullanmaya başlayacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı