UGREEN Uno USB C Hub 10Gbps, 4K@60Hz HDMI, LED Ekran, 2*USB A ve 2*USB C, PD 100W, iPhone 15, iPad Pro/Air, MacBook Pro/Air, Steam Deck vb. ile uyumludur. : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
10 Gbps ve 4K 60Hz desteklemesi güzel. Yine güç girişi harici 2 USB Type-C olması da güzel. Ugreen olması ve Amazon Türkiye'nin satması ayrı güzel. Özet geçersem güzel yani.
Kaıtılıyorum, kart okuyucu da olsa mükemmel olacakmış taşınabilir konsol ile kullanmak için. Yine de aldım 4k@60Hz desteği nedeniyle, haber için teşekkürler.
1700 olmuş da, masaüstü ve laptop arasında type-c ile bağlantı kuramadım ethernet aldım o da olmadı. Bayağı araştırdım ip vs de verdim yok. Bu cihaz çözer miydi bunu?
Gerçi Temu’dan uygun fiyatlı ama iyi yorumlu bi Thunderbolt 4 aldım sanırım en kötü o çözecek…
1700 olmuş da, masaüstü ve laptop arasında type-c ile bağlantı kuramadım ethernet aldım o da olmadı. Bayağı araştırdım ip vs de verdim yok. Bu cihaz çözer miydi bunu?
Gerçi Temu’dan uygun fiyatlı ama iyi yorumlu bi Thunderbolt 4 aldım sanırım en kötü o çözecek…