Elektronik Ugreen Uno USB C hub 10Gbps, 4K@60Hz HDMI, LED Ekran, 2*USB-A ve 2*USB-C, PD 100W - 1.281, 55TL

root61

Megapat
Daha fazla  
10 Gbps ve 4K 60Hz desteklemesi güzel. Yine güç girişi harici 2 USB Type-C olması da güzel. Ugreen olması ve Amazon Türkiye'nin satması ayrı güzel. Özet geçersem güzel yani😀.

Kaıtılıyorum, kart okuyucu da olsa mükemmel olacakmış taşınabilir konsol ile kullanmak için. Yine de aldım 4k@60Hz desteği nedeniyle, haber için teşekkürler.

1756324735713.png

Kısa başlık yüzünden 55 TL zannettim :D

1700 olmuş da, masaüstü ve laptop arasında type-c ile bağlantı kuramadım ethernet aldım o da olmadı. Bayağı araştırdım ip vs de verdim yok. Bu cihaz çözer miydi bunu?

Gerçi Temu’dan uygun fiyatlı ama iyi yorumlu bi Thunderbolt 4 aldım sanırım en kötü o çözecek…

1700 olmuş da, masaüstü ve laptop arasında type-c ile bağlantı kuramadım ethernet aldım o da olmadı. Bayağı araştırdım ip vs de verdim yok. Bu cihaz çözer miydi bunu?

Gerçi Temu’dan uygun fiyatlı ama iyi yorumlu bi Thunderbolt 4 aldım sanırım en kötü o çözecek…
Çözmezdi büyük ihtimalle. Nasıl bir bağlantı kurmaktan bahsediyorsunuz? Ayrı konu açarsanız yardımcı olalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı