Elektronik Ugreen USB-A to Type-C OTG dönüştürücüsü 3 tanesi vergi dahil 117 TL

En az 2-3 tane disk Speedtest gördüm, hepsi USB 2.0 hızlarındaydı ve müşteriler şikayetçiydi. Siz saniyede kaç MB hız alıyorsunuz? Okuma ve yazma olarak.

USB 3 ve 3.1 benim bildiğim uç kısmı mavi renkte olur. Yanlışınız olmasın. USB 2 beyaz renkte oluyor.

USB 3 ve 3.1 benim bildiğim uç kısmı mavi renkte olur. Yanlışınız olmasın. USB 2 beyaz renkte oluyor.
Hocam biliyorum tabii ki onu. İlk bilgisayarımda USB 1.0 kullandım ben, portları bilirim. 😀 Vadettiği hız konusunda USB 2.0 dedim. Sanırım dişi erkek ters kullanımda bu hızları sağlıyormuş. Olması gerektiği gibi kullanıldığında problem yok. Gördüğüm testler ters kullanımda imiş.

Eki Görüntüle 2271502

3 adet USB to Type-C dönüştürücü vergisiz fiyatı 34 TL, vergi dahil 117 TL'ye düştü. Dün Type-C to Type-C indiriminden yararlanan veya elinde halihazırda Type-C kablo olan var ise değerlendirebilir. 2 adet 100 TL'ye denk gelirken, 3 adet 117 TL'ye geliyor.

Bunun alınması daha mı mantıklı 240w'a kadar destekliyor diyor?

Hocam biliyorum tabii ki onu. İlk bilgisayarımda USB 1.0 kullandım ben, portları bilirim. 😀 Vadettiği hız konusunda USB 2.0 dedim. Sanırım dişi erkek ters kullanımda bu hızları sağlıyormuş. Olması gerektiği gibi kullanıldığında problem yok. Gördüğüm testler ters kullanımda imiş.
Aynen bu durum var🙂. Usb kablosunun bir tarafını takıyorsunuz. 40 mb/sn ile dosya transferi yapıyor. Çıkarıp diğer tarafını çevirince 800 Mb/sn ile dosya transferi yapıyor. Ben memnun kaldım. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Eki Görüntüle 2271502

3 adet USB to Type-C dönüştürücü vergisiz fiyatı 34 TL, vergi dahil 117 TL'ye düştü. Dün Type-C to Type-C indiriminden yararlanan veya elinde halihazırda Type-C kablo olan var ise değerlendirebilir. 2 adet 100 TL'ye denk gelirken, 3 adet 117 TL'ye geliyor.

Vergi ile beraber 261 TL yapıyor.

Screenshot_20240818_230647_AliExpress.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı