Geniş açı seçeneği maalesef onda yok bu yüzden pek yanaşmadım 60 fpsye ama geçerim sanırsam kaliteli olması içinUHD 60FPS öneririm. En yüksek kalite ve kare hızı olan o.
Kareler daha net ve daha akıcı oluyor.Geniş açı seçeneği maalesef onda yok bu yüzden pek yanaşmadım 60 fpsye ama geçerim sanırsam kaliteli olması için
Fhd 60 uhd'den daha mı iyidir hocam peki? En iyisini seçmek istiyorumUHD 4K çözünürlük demek, FHD 1080p çözünürlük demek, sayılar da FPS değerleri. Depolama açısından da FHD 60'a alırdım ben olsam özel videolar için.
UHD = 2160 piksel, FHD = 1080 piksel.Fhd 60 uhd'den daha mı iyidir hocam peki? En iyisini seçmek istiyorum
Hocam, UHD kalite olarak daha iyi ama depolama sıkıntısı olacaksa söylediğim gibi bence özel videolarda FHD 60 seçebilirsiniz. Depolama önemsiz diyorsanız UHD yapın tabi ki. Benim kameram 60 destekli mesela ve özel videolarımı 60 yapıyorum.Fhd 60 uhd'den daha mı iyidir hocam peki? En iyisini seçmek istiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.