Zaur Ali Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 1 Haziran 2022 #1 Selam. Böyle hata alıyorum. 1 ay sürecinde düzeltmeğe çalıştım olmadı. Sonra bir arkadaş driver gönderdi onu kurdum oldu. Şimdi CPU'ya GHz limiti koyunca bir baktım yok oldu. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2022
Selam. Böyle hata alıyorum. 1 ay sürecinde düzeltmeğe çalıştım olmadı. Sonra bir arkadaş driver gönderdi onu kurdum oldu. Şimdi CPU'ya GHz limiti koyunca bir baktım yok oldu. Yardım edebilir misiniz?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 1 Haziran 2022 #2 Hatada ekran kartının bilgisayara takılı olmadığı yazıyor, büyük ihtimal ile sorunlu. Artı 0 Eksi
KS KS Zaur Ali Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 1 Haziran 2022 #3 InternetciMen dedi: Hatada ekran kartının bilgisayara takılı olmadığı yazıyor, büyük ihtimal ile sorunlu. Genişletmek için tıkla... Benimki laptop ve sorunsuz şekilde kullanıyordum. Sonra birden yok olduğunu gördüm Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Hatada ekran kartının bilgisayara takılı olmadığı yazıyor, büyük ihtimal ile sorunlu. Genişletmek için tıkla... Benimki laptop ve sorunsuz şekilde kullanıyordum. Sonra birden yok olduğunu gördüm