UHD Graphics 144Hz destekler mi?

Yanlış bilgi
720p de alamaz mıyım?

Sizce iptal edeyim mi yoksa gelince deneyip olmazsa mı iade edeyim.

Hocam grafik kartı kötü ilk önce onu söyleyeyim. 144 Hz ekranı takınca grafik birimi çok daha zorlanacak. Benim önerim çok denemek istiyorsanız iade şansınızda varsa deneyin siz kararını verin. Ekranı takınca Windows'tan 144 Hz çekmeye çalışın 144Hz seçeneği yoksa desteklemiyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam grafik kartı kötü ilk önce onu söyleyim. 144 Hz ekranı takınca grafik birimi çok daha zorlanacak. Benim önerim çok denemek istiyorsanız iade şansınızda varsa deneyin siz kararını verin. Ekranı takınca Windows'tan 144 Hz çekmeye çalışın 144Hz seçeneği yoksa desteklemiyordur.

144FPS verip vermeyeceği benim için çok sıkıntı değil şu an. Desteklesin yeter.

144FPS vermezse 144Hz in anlamı kalmıyor hocam boşu boşuna para vermiş oluyorsunuz onun yerine 75Hz alın kalan para cebinize kalsın.

Bu bana göre internetde boş yere dolaşan bir ön yargı. i7 6700 dahili grafik birimi HD 530 olan bilgisayarla 165Hz 1ms kullandım. FPS her zaman 165 görmüyordu tabii. 90-120 falan görüyordu. Buna rağmen o akıcılığı bariz bir şekilde hissedebiliyordum. FPS ile Hz'in aynı olması sadece yırtılmaları önler.

Ama 144Hz takınca grafik birimi yüklendiği için FPS kaybı olabilir.

Böyle bir şey yok nereden buluyorsunuz böyle şeyleri?

Böyle bir şey yok nereden buluyorsunuz böyle şeyleri?

Benim görüşüme göre grafik kartı önceden 60 Hz görüntü gösterirken ki güc harcamasıyla 144Hz görüntüdeki güç harcaması fark eder diye düşünüyorum. Fakat monitör sonucu gösterdiği içinde olmayabileceğini de savunuyorum bu yüzden arkadaşa monitörü al sorun olursa iade edersin dedim.

Benim görüşüme göre grafik kartı önceden 60 Hz görüntü gösterirken ki güc harcamasıyla 144Hz görüntüdeki güç harcaması fark eder diye düşünüyorum. Fakat monitör sonucu gösterdiği içinde olmayabileceğini de savunuyorum bu yüzden arkadaşa monitörü al sorun olursa iade edersin dedim.

Hz ne FPS arttırır ne de düşürür. Monitörde tek FPS artıran veya düşüren özellik çözünürlüktür.
Yani 144Hz monitöre geçtiğinde FPS düşüşü yaşamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı