UHD Graphics 620 Windows 8.1 desteği yok mu?

Ard4x

Decapat
Arkadaşlar beynim gitti. Şimdi İntel UHD Graphics 620 için Windows 8.1 desteği yok mu?
Ve ben Windows 8.1'i Rar'dan çıkartıp yüklemeyi de düşünüyorum. 1TB Hafızam var ve Windows.old klasörünü de silebilirim.
DriverPack yüklenerek sorun çözülebilir mi?
Yok mu yazan ya :/. Yardım lazım...

Son düzenleme:
Arkadaşlar beynim gitti. Şimdi İntel UHD Graphics 620 için Windows 8.1 desteği yok mu?
Ve ben Windows 8.1'i Rar'dan çıkartıp yüklemeyi de düşünüyorum. 1TB Hafızam var ve Windows.old klasörünü de silebilirim.
DriverPack yüklenerek sorun çözülebilir mi?
Yok mu yazan ya :/. Yardım lazım...
Driver yükleyicileri kesinlikle önermiyoruz. Güncellemeleri yapın ve sürücülerin çoğu yüklenmiş olacak. Bundan sonra aygıt yöneticisinden bulunmayan sürücüleri kendi sitelerinden veya donanım kimliği kullanarak bulun ve güncelleyin.

Yok :) İyi ki de yok 😅 😎

Yok ama sürücüyü düzenleyerek kurabilirsiniz, ben kurdum şimdi ve dizüstü bilgisayarım canlandı. Windows 10'da ki fan sesi, ısınma sorunları, %100 disk kullanımından bıkmıştım. Ve Dolby Windows 10'da çalışmıyordu Windows 8.1'de düzeldi. 😎

Abi Onu Nasıl Yaptın Bende windows 8.1 Kullanıyorum Aygıt Yöneticisinde Ekran Kartım Microsoftun Kendi sürücüsünü Kullanıyor güncelleyemiyorum Ne Yapmam gerekir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı