UHD Graphics 770 Valorant oynatmaya yeter mi?

İşletim sistemi
Windows 11
RAM
16 GB
Ekran kartı
Uhd Graphics 770
İşlemci
İ7 14700K
İyi akşamlar kurup oynama konusunda kararsız kaldım. Boşuna vakit kaybı olmasını istememek adına son olarak buraya da danışmak istedim. Sizce düşük ayarlarda 1080p olarak akıcı bir şekil de oynama ihtimalim var mıdır?

İyi akşamlar kurup oynama konusunda kararsız kaldım. Boşuna vakit kaybı olmasını istememek adına son olarak buraya da danışmak istedim. Sizce düşük ayarlarda 1080p olarak akıcı bir şekil de oynama ihtimalim var mıdır?

Düşük ayarlarda 120 FPS oynarsın.

Arkadaşımda UHD 650 var 80 FPS oynuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu 1 senelik yani oyun daha güncelleme alıp ağırlaşmıştır veya bu videonun çekildiği bilgisayar sıfırdır vb. 150-160 alıyor sen dedğim gibi 120 de oynarsın

Düşük ayarlarda 120 FPS oynarsın.

Arkadaşımda UHD 650 var 80 FPS oynuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu 1 senelik yani oyun daha güncelleme alıp ağırlaşmıştır veya bu videonun çekildiği bilgisayar sıfırdır vb. 150-160 alıyor sen dedğim gibi 120 de oynarsın.

İşlemci ağırlıklı oyun diyorlar zaten yarın indirmeyi düşünüyorum dönünce dediğiniz gibi bir performans söz konusu ise 2021'den kalma hesabımı bağlayıp oynayabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı