UHD Graphics ekran kartı olan laptopa Iris Xe sürücüsü yüklenir mi?

thewebo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
BF1 indirmiştim ve oyunu açtığımda ekran kartı sürücümün güncel olmadığı uyarısını aldım 2022'den kalmaymış. Ben de güncellemek istedim ve Intel'in sitesine girdim, bana yüklemem gereken 3 sürücü gösterdi ancak ekran kartı sürücüsü için bir uyarı vardı. Benim laptopum UHD Graphics ama bana Iris Xe sürücüsü önerdi ne yapmalıyım bir sıkıntı olur mu güncellersem?
Bu arada Acer'in sitesine girip en güncel VGA Driver'i buldum ama bende mevcut olan sürümle aynıydı zaten yine de indirdim 2023 yazıyordu diye, kurdum ama değişmedi aynı sürümmüş.
Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-04 220605.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-04 220605.png
    76,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Ekran görüntüsü 2025-02-04 221047.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-04 221047.png
    39,3 KB · Görüntüleme: 33
Onların ismi birleşti hocam doğru bir driver o zaten

Bir sıkıntı çıkmaz yani indirsem de mi hocam. Hiç anlamıyorum bu güncellemelerden bir de uyarı verince tedirgin oldum

Acer'in sağladığı sürücüyü kullanman daha stabil olur. Bazı Acer laptoplarda var bu, ilgili işlemci hakkında Intel bilgi sayfasında grafik kısmında Iris Xe yazarken Acer aynı işlemciyi UHD grafik ismiyle çıkarabiliyor. Muhtemelen çift kanallı 128 bit bellek kullanmadığı için böyle.

Acer'in sağladığı sürücüyü kullanman daha stabil olur. Bazı Acer laptoplarda var bu, ilgili işlemci hakkında Intel bilgi sayfasında grafik kısmında Iris Xe yazarken Acer aynı işlemciyi UHD ismiyle çıkarabiliyor. Muhtemelen çift kanallı 128 bit bellek kullanmadığı için böyle.
Acerin sitesindeki en güncel intel sürücü zaten bende yüklü şu anda o da 2022 yılından kalma. Acer'in kendi sitesi güncel driver koymamış ya da ben bulamadım.

Acer'in sitesindeki en güncel Intel sürücü zaten bende yüklü şu anda o da 2022 yılından kalma. Acer'in kendi sitesi güncel driver koymamış ya da ben bulamadım.

Üretic firması genelde tüm güncel sürücüleri koymaz NVIDIA Intel gibi grafik ürünlerinin değişken olduğu için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı