UHD Graphics sistem işlemcinin ekran kartını kullanıyor

yiğit 4343TR

Hectopat
1630868760958.png

Bilgisayarım harici ekran kartını kullanmak yerine işlemcinin ekran kartıyla beraber kullanıyor.
Bu da bana 40 FPS gibi bir düşüşe sebep oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel'in hiçbir işe yaramaz HD Graphics olayının saçma bir sonucu. Bende zamanında oyun için NVIDIA seçmeme rağmen defalarca Intel HD Graphics seçmekte direnirdi bazı oyunlar. Laptoplarda entegre grafik devre dışı bırakma özelliği de olmadığı için laptop kullanıcılarına zulüm adeta.

NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin.

1631121617510.png

Gene işe yaramadı
Intel'in hiçbir işe yaramaz HD Graphics olayının saçma bir sonucu. Bende zamanında oyun için NVIDIA seçmeme rağmen defalarca Intel HD Graphics seçmekte direnirdi bazı oyunlar. Laptoplarda entegre grafik devre dışı bırakma özelliği de olmadığı için laptop kullanıcılarına zulüm adeta.
bir çözümü yokmu bu zulümden kurtulmanın

Buraya bir Update atayım. BIOS ayarlarında Advanced içinde graphic ayarı var, oradan değişim yaparak kapatma imkanınız olabilir. Monster'da böyle bir seçenek var, ben böyle çözdüm. UHD kapalı, sadece 2060'ı kullanıyor.

Buraya bir Update atayım. BIOS ayarlarında Advanced içinde graphic ayarı var, oradan değişim yaparak kapatma imkanınız olabilir. Monster'da böyle bir seçenek var, ben böyle çözdüm. UHD kapalı, sadece 2060'ı kullanıyor.
Hocam merhaba, nasıl yaptınız acaba lütfen dönüş yaparmısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı