Hocam bilmece sormuyorsunuz.
Biraz daha açık yazmak çok daha iyi olacaktır. Tartışmaya gerek yok bu küçük konular için![]()
Arkadaş tartışmaya gelmiş, soruya cevap vermiyor.
Hocam bilmece sormuyorsunuz.
Biraz daha açık yazmak çok daha iyi olacaktır. Tartışmaya gerek yok bu küçük konular için![]()
"Kendimi nasıl daha iyi ifade edebilirim" diye düşünmek yerine karşındakini suçlayabilirsin ama asıl tartışmak, konuşmak istediğin konudan uzaklaşırsın. Gerek yok.Bu yüzden biz okuduğunu anlamada kötüyüz dünya genelinde.
Çünkü metine kafamızdan şeyler sokuyoruz.
Oysa bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yazıyor?
Aynı cümleyi yazarken başına şunu eklemeli hocam siz katılacaksanız eğer diye başlamalı.
Okumadınız galiba hocam? Diyelim 25 yaşındasınız, katılmak istiyorsunuz. İyi güzel, onaylandınız ve gittiniz. İlk gün temel eğitimden sonra sizi direkt cepheye bırakırlar. Oradan sonrası tahtalı köy.Hocam başvuru nereden yapılıyor? Bir hafta kalıp geri dönsem çok rahat ikinci el motor alabilirim. Hatta Tofaş bileaalabilirim denk gelirse.
Hikayesini bilmediğin adamlar hakkında yorum yapma.
OKuduğunu anlamıyorsun.
Ben katılmak istiyorum mu yazıyor?
Veyahut katılmak istiyorum nasıl yol izlemiliyim mi yazıyor?
Konu hakkında ne düşünüyorsunuz yazıyor. Deylabayt.
Yahu ne boş konuşuyorsun. Kendini buradakilerden üstün falan sanıyorsan yanılıyorsun ne dediğini kendin bile bilmiyorsun. "Ukrayna ordusuna katılmak" diye konu açıyorsun bu da Kariyer kategorisinde millet de sana tavsiye veriyor gidip fırça atıyorsun. Şu kullanıcı adında yazdıklarını uygula biraz.Hikayesini bilmediğin adamlar hakkında yorum yapma.
OKuduğunu anlamıyorsun.
Ben katılmak istiyorum mu yazıyor ?
Ve yahut katılmak istiyorum nasıl yol izlemiliyim mi yazıyor ?
Konuyla beraber yorum o kadar boş ki..Hikayesini bilmediğin adamlar hakkında yorum yapma.
OKuduğunu anlamıyorsun.
Ben katılmak istiyorum mu yazıyor ?
Ve yahut katılmak istiyorum nasıl yol izlemiliyim mi yazıyor ?
at bana izleyimHocam sana Rus askerlerinin ukraynalılara yaptığı infaz videosunu atayım direkt vazgeçersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.