Ukrayna ordusuna katılmak

Başlık ve soru o kadar saçma ki, verilen cevaplar çok normal. Okuduğunu anlamada kötü olabiliriz ama bu konuda bu söz konusu değil.

Konu başlığı Ukrayna ordusuna katılmak, soru "Ne düşünüyorsunuz?". O kadar genel bir soru ki... Buradan anlaşılabilecek olası sorular: "Benim Ukrayna ordusuna katılmam hakkında ne düşünüyorsunuz?" "Ukraynalılarin orduya katılması hakkında ne düşünüyorsunuz?" "Farklı milletten insanların Ukrayna ordusuna katılması hakkında ne düşünüyorsunuz?" "Genel olarak farklı milletten veya Ukrayna'dan insanların Ukrayna ordusuna katılması hakkına ne düşünüyorsunuz?"
Bu kadar genel yazıp, sonrasında insanları okuduğunu anlamamakla suçlamak anlamsız.

Hocam, sorunuz fazla kapalı. Kimin katılması hakkında ne düşünüyorum? Benim katılmamsa, istemiyorum. Kendilerinin katılmasıysa, takdir ederim. Herkes vatanını savunmakla yükümlüdür.

Ben kendi ülkemin ordusundan başka bir orduda görev yapmam.

Fakat bir alım çağrı olursa, bizim haklarımızıda tehdit etmiyorsa çağrı yapan ülke ve bu ülkenin amacı barışı sağlamaksa başka insanlar buna katılıp destek olmak istiyorsa onları da hayat şartları bir şeye mecbur bıraktıysa kötü gözle bakmam.
Tüm bunlara rağlmen kendi ordumuzdan başka bir orduda görev yapmam parali veya parasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…