Ulaşılamayan e-posta adresi nasıl kurtarılır?

Cw94nX

Hectopat
Daha fazla  
Oncelikle merhaba.

Birkaç sene once olusturdugum ve bircok oyunda hesap olusturmak icin kullandigim bir e-posta var. Yakin bir zamanda telefonum bozuldugu icin sifirlandi ve bu e-posta adresi eski telefonumda kaldi. Bu eski telefonu normal bir sekilde kullanirken bir gun bu telefonum bir kiyafetin cebinde kaldigindan dolayi camasir makinesine girdi ve bozuldu. Simdi ben bu e-posta adresine ulasamiyorum cunku 2 asamali dogrulama istiyor fakat bende ne bu e-posta adresi acik olan bir telefon var ne de kaydettigim numara var. Numara da eski bir numaraydi onu da degistirmeliydim fakat degistirmemisim. Sizlere sormak istedigim kisma gelirsekde benim bu e postayi kurtarmak icin ne yapmam lazim veya yapabileceksem nereden yapabilirim? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı almak için google’a e-posta atman gerekli ve hesabın sana ait olduğunu google’a kanıtlaman lazım başka türlü hesabı alamazsın. Benim bilgisayarıma virüs girdi ve çoğu oyun hesabım çalındı ve ben bütün hesapları e posta atarak kurtardım :D yani tek çözüm bu

Hesabı almak için Google'a e-posta atman gerekli ve hesabın sana ait olduğunu Google'a kanıtlaman lazım başka türlü hesabı alamazsın. Benim bilgisayarıma virüs girdi ve çoğu oyun hesabım çalındı ve ben bütün hesapları e-posta atarak kurtardım :D yani tek çözüm bu.

Tam olarak nasıl yaptigini anlamadim. Baska bir hesabi kullanarak Google'a mail atacağım sanirim onlar benim oldugumu anlayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı