Ulaşılamayan e-posta adresi nasıl kurtarılır?

Cw94nX

Hectopat
Daha fazla  
Oncelikle merhaba.

Birkaç sene once olusturdugum ve bircok oyunda hesap olusturmak icin kullandigim bir e-posta var. Yakin bir zamanda telefonum bozuldugu icin sifirlandi ve bu e-posta adresi eski telefonumda kaldi. Bu eski telefonu normal bir sekilde kullanirken bir gun bu telefonum bir kiyafetin cebinde kaldigindan dolayi camasir makinesine girdi ve bozuldu. Simdi ben bu e-posta adresine ulasamiyorum cunku 2 asamali dogrulama istiyor fakat bende ne bu e-posta adresi acik olan bir telefon var ne de kaydettigim numara var. Numara da eski bir numaraydi onu da degistirmeliydim fakat degistirmemisim. Sizlere sormak istedigim kisma gelirsekde benim bu e postayi kurtarmak icin ne yapmam lazim veya yapabileceksem nereden yapabilirim? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı almak için google’a e-posta atman gerekli ve hesabın sana ait olduğunu google’a kanıtlaman lazım başka türlü hesabı alamazsın. Benim bilgisayarıma virüs girdi ve çoğu oyun hesabım çalındı ve ben bütün hesapları e posta atarak kurtardım :D yani tek çözüm bu

Hesabı almak için Google'a e-posta atman gerekli ve hesabın sana ait olduğunu Google'a kanıtlaman lazım başka türlü hesabı alamazsın. Benim bilgisayarıma virüs girdi ve çoğu oyun hesabım çalındı ve ben bütün hesapları e-posta atarak kurtardım :D yani tek çözüm bu.

Tam olarak nasıl yaptigini anlamadim. Baska bir hesabi kullanarak Google'a mail atacağım sanirim onlar benim oldugumu anlayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı