Ulaşılamayan Facebook hesabı nasıl silinir?

1.3 Multijet

Picopat
Yer
Mersin/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Amele
Selam, yaklaşık bir, belki 10 sene önce falan benim bile hatırlamadığım bir Facebook hesabım bugün kuzenim tarafından bana gönderildi. Hesaba ulaşamıyorum, telefon numarası, e-posta vs. hiçbir şey hatırlamıyorum ve rezil küçüklük fotoğraflarım var hesapta. Nasıl bu hesabı silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
E-Posta, şifre gibi şeyleri bilmiyorsanız silemezsiniz. Facebook desteğe yazıp hesabın bir şekilde kendinizin olduğunu kanıtlayıp sildirebilirsiniz belki.

Selam, yaklaşık bir, belki 10 sene önce falan benim bile hatırlamadığım bir Facebook hesabım bugün kuzenim tarafından bana gönderildi. Hesaba ulaşamıyorum, telefon numarası, e-posta vs. hiçbir şey hatırlamıyorum ve rezil küçüklük fotoğraflarım var hesapta. Nasıl bu hesabı silebilirim?

Hesabını 13 yaş altı diye rapor et. Büyük ihtimal çok geçmeden hesabı kapatırlar. Ben eski Instagram hesabımı öyle kapattırmıştım.

Facebook destek hattına kişi öldü diye report gönderin kardeşim sonra buradan durumunuzu güncelleyin lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı