Ulaştırma Bakanlığı Altyapı ile İlgili Ne Yapıyor?

Daha fazla  
Biliyorsunuzdur ki ülkemizde altyapıdan sorumlu ulaştırma bakanlığı var. Aklımı kurcalayan olay şu altyapı dediğimiz olayı bu bakanlık mı yapıyor? Yoksa şirketler mi? Şirketler yapıyorsa bu bakanlık altyapıyla ilgili ne yapıyor? Yani tam olarak bu bakanlığın internet altyapısıyla alakası ne? Şirketlerin altyapıyla alakası nedir? Bu konuyu 2015 DDos saldırısından sonra düşünmeye başladım. Çoğu bilirkişiler olayın tamamen bizim altyapının zayıf bakır kablolarla döşeli olduğundan gerçekleştiğini belirtti. Ve tabi sonra da olay siyasete girdi. 12 yıl görev yapmış olan Binali Bey'e.

Son düzenleme:
Peki insanlar neden sürekli şirketleri eleştiriyor. Örneğin Türk Telekomu?
Özelleştirilme adı altında Katarlılara peşkeş çekildi. Katarlılar yatırım yapmadılar içini boşalttılar. Telefi için düşük internet hızlarını yüksek fiyattan satıyorlar. İnsanlar kimi eleştirsin Ekrem İmamoğlunu mu? Yoksa kendi ''Ulaştırma Bakanı''yken bu peşkeşe göz yumanı mı? İster istemez siyasete kayıyor.

Özelleştirilme adı altında Katarlılara peşkeş çekildi. Katarlılar yatırım yapmadılar içini boşalttılar. Telefi için düşük internet hızlarını yüksek fiyattan satıyorlar. İnsanlar kimi eleştirsin Ekrem İmamoğlunu mu? Yoksa kendi ''Ulaştırma Bakanı''yken bu peşkeşe göz yumanı mı? İster istemez siyasete kayıyor.
Bakın hala soruma cevap alamadım. :) Ne demek istediğinizi anlıyorum. Şimdi ülkede eğer bir yere internet hattı çekilecekse bunu bakanlık mı yapıyor? Çekilen hattı ticarete dökenler de şirketler mi? Siyaset kısmını az çok biliyorum. Sadece o maddi olan kabloyu döşeyen bakanlık mı? Şirketler mi? Onu merak ediyorum. Ya da her ne oluyorsa.

Bakın şimdi şöyle olıyor bakanlık altyapı çalışması için türktelekoma para veriyor ve türktelekomda altyapı çalışmasını yapıyor. Yani bakanlık para vermezse altyapı çalışması duruyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı