Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: 2021'de Türksat 5-B ile 56 Gigabayt İnternet Hızına Ulaşılacak

Olaylar olaylar. İnşallah olur diyeceğim ama son zamanlarda maşallah dediğimiz her şey ölüyor. Hele fiyat daha da ucuz olacakmış cümlesine takılmamak elde değil. Maşallah öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, kötü zamanlardan faydalanıp köşeyi dönmek isteyen çok kafa var. Sadece bireyler değil, kurumlarda dahil bu söylediğime. Yapılan zamların hiçbir şekilde geriye dönmediği, eski seviyelerine maalesef göremediğimiz bir fiyat politikası ile yönetilen bir ülke Türkiye. Deprem sonrası kira fiyatlarının tavan yaptığı bir yerde daha hızlı ve daha ucuz kelimelerini çok fazla anlamlandıramıyorum.

İşin içine internet veya teknoloji girdiğinde ise tam bir muz cumhuriyeti. Aboneliğini bile zar zor iptal ettirebildiğin, hatta ettirmek için kanını emen bir sistemin olduğu bir yerde nasıl olacak bu iş merak içerisindeyim.

İnşallah olur ve inşallah ucuz olur. Olursa kısmını da olduğunda konuşalım. Bana şimdilik benimki yetiyor.

Saygılarımla.

Son düzenleme:

Öyle internetim olsa daha ne isterim? Siz onu beğenmiyorsunuz bir de benimkine bakın?

Dosya Ekleri

• internet.PNG
    15,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen ilk bizim "Fiber" altyapı ile stabil 100Mbps versinler sonra bakarız

Bir fiber bağlatmak için 3 hafta çırpındım hala çalışmıyor. Arıyoruz sorun var diye cevap vermeden kapatıyorlar. Bıktım ya! Sen bana bırak saniye de 56 Gigabayt interneti 35 Mbps veremiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…