Ulaştırma ve altyapı bakanı "2023'e kadar tüm mahallere fiber gelecek"

Ne düşünüyorsunuz? Gerçekci olabilir mi?

Gerçekten inanan da çıkar şimdi.

Her mahalle diyip kolaydan kurtulmuş ne hoş. İstanbulda 782 mahalle varmış. Konut sayısı ise 5,5milyoncuk muş. Mahalleye çeksen ne olur biz kullanamadıktan sonra.

Ben üniversite yıllarımda gerçek internetin ne olduğunu şaşırarak görmüştüm. Kütüphaneden youtube'a bir video yüklemek istedim 850mb videoyu 10 saniyede yükledi. Hata verdi sayfa sanıp yaklaşık 4-5 kere yeniden denemiştim. Sonra profile baktığımda aynı videoyu 6 defa yüklemiş olduğumu görünce içimden "ulaaa...internet bu muymuş" diye geçirmiştim :)

İnternet hizmeti var aslında da, halka vermek istemiyorlar. Her toplumsal olayda internetin bant genişliğini kısan, facebooku twitterı sınırlayan yönetimden interneti hızlandırmasını beklemek çok toz pembe hayal

Niye gelmesin yapılabilecek bir şey, normal zamanda zor geliyor olabilir ama adamlar böyle bir açıklama yapıyorsa buna göre hareket edip hazırlık yaparlar herhalde.

581 MB Dying Light güncellemesini yapmam 20 dakikamı aldı. Ben şimdi 2 yıl daha mı bekleyeceğim doğru düzgün internet almak için :( ?
dying light update.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı