Ulaştırma ve altyapı bakanı "2023'e kadar tüm mahallere fiber gelecek"


Ne düşünüyorsunuz? Gerçekci olabilir mi?
 
@Yumak hepsi kolpa zaten bir yıl içinde hepsi olamaz.

Şöyle açıklama yapsalardı 2024 yılına kadar tüm hanelere ortak fiber altyapı getireceğiz o zaman tamam.

Yerli arabaya 2025 yılında yollara çıkartcaz deseler yine tamam.

Aya 2023'te gidecekmişiz vay be. Aya 2027 deseler tutarlı olurdu ama işte kolpacılık yapmaktan başka bir şey bilmıyorlar.
 
Bu sözler sekiz seçimdir aynı sözleri söyleyen ve yenilen kk yı hatırlattı bana bir de Cem Yılmaz'ın şu sözlerini.
Sen kain misin?

KK yenilmiyor bu arada karşı taraf +65 amcalar teyzeler ve şeriat isteyen armut vatandaşlar sayesinde kazanıyor. CHP'nin amacı hiçbir zaman şeriat olmamıştır dini devlete karıştırmaz CHP. O yüzden KK kaybediyor lafını kabul etmem. Bu bir gerçektir ki 2023'ü geç şu an seçim yapsınlar kaybederler. Görünen köy kılavuz istemez.
 
Kk yenilmiyor bu arada karşı taraf +65 amcalar teyzeler ve şeriat isteyen armut vatandaşlar sayesinde kazanıyor. Chp'nin amacı hiçbir zaman şeriat olmamıştır dini devlete karıştırmaz chp. O yüzden kk kaybediyor lafını kabul etmem. Bu bir gerçektir ki 2023'ü geç şu an seçim yapsınlar kaybederler. Görünen köy kılavuz istemez.

Sen ister kabul et ister etme çok önemli değil seçim sonuçları ne diyor o önemli. Ayrıca +65 diye aşağıladığın kişiler bu Vatan'ı Çanakkale'de savunan kişilerin çocukları. Neden aşağılıyorsun ki?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Patrixcs Zaten halihazırda devletin kendisinin olan Türksat'ı Kablonet'i varken, bir devlet kurumu olan Altyapı bakanlığı yetkilileri acaba niye Türk Telekom adına açıklama yapıyor? 🤔
 

Geri
Yukarı