Ultıma-10400F sistem alınır mı?

AnbuShin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar;

Yaklaşık 6 yıldır kullandığım Monster laptopum artık kullanılmaz durumda o yüzden yeni bir bilgisayar arayışındayım aslında ilk baktığım yine Monster Tulpar serisi olmuştu ama fiyatlarda biraz karmaşa var ve ileride güncelleyebilirim düşüncesi ile masaüstü almaya karar verdim.
Genel olarak oynadığım oyunlar daha çok Single Player hikayeli oyunlar ve Path of Exile sistemlere bakınca aşağıdaki modelde karar kıldım ama yorumlarda PSU için kötü yorumları ile karşılaştım PSU aldıktan 1 ay sonrasında değiştirebilirim sizin yorumlarınız nelerdir.

Bir de mu sistem için Max 1800 dolaylarında bir monitör önerebilir msiniz PSU önerisi de fena olmaz toplamda PSU saymazsam 10k gibi bir bütçe var tabii taksitli fiyatlar dahilinde.
ULTIMA-10400F / INTEL i5-10400F / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Alınır bu fiyata çok iyi bir sistem.

Monitör olarak:

Aşağıdaki monitör için ne dersiniz peki?
Yazalımcı olduğumdan arada kod yazarken pivot olarak kullanabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı