ULTIMA-10400F sistem nasıldır?

Osman COŞKUN xD

Hectopat
Daha fazla  
Bu yılbaşı ilk PC alacağım ve karar kildigim PC bu.

Monitör olarak.

Kulaklık HyperX Cloud Stinger Core 350TL civarlarında olan klavye için hala karar veremedim ama G213, HyperX alloy Core, redragon vara K551, redragon indrah arasında kaldım ve mouse icinde G203 lightsync alacağım.

Sistem iyi mi? Bu fiyati hak eder mi ve klavye için en fazla 450TL olacak şekilde öneriniz varsa söyler misiniz? Hayırlı gunler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'su kötü onun dışında alınabilir gibi. Ama o monitör VA'ydı sanırım o bütçede IPS bir monitör daha iyi olur AOC 24G2U veya İncehesapta olan Asus TUF monitörü öneririm.

Alacağın sistem 8.740TL tutuyor bence 250-300TL daha verip daha kaliteli parçalar ile topla.
9.028TL tutuyor böyle daha iyi.

Alacağın sistem 8.740TL tutuyor bence 250-300TL daha verip daha kaliteli parçalar ile topla.
İ3 10100F alınıp 2060S ve B460M Pro tercih edilebilir. Onun dışında güzel.

İlk başta, bende o sisteme bakıyordum dostum sonra forumdan bir kaç arkadaşın tavsiyesi sonucunda gamegaraj sitesi ürünlerinin, daha ucuz fiyata daha güzel ekran kartlarıyla birlikte hazır sistem sattığını öğrendim ve şuan oradan alıcağım illa hazır sistem şart ise gamegaraja bakabilirsin toplama ise @Esperoja hocam yardımcı olucaktır.

SSD'yi Samsung Evo ile değiştirip;
RAM'leri depatriot ile değiştirebilirsin,

100TL daha ucuzlar sistem, kaliteden ödün vermeden.

Sisteminin fiyatı 8737 TL, bu sistem 8812 TL, sen bilirsin :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı