Hamsi Mert
Hectopat
3000'de çalıştırma imkanım 0 mı?RAM'lerini 2666 MHz üstünü çalıştıramayacaksın
Keşke direkt karar verebilsem ama herkes farklı diyor delircem.Acil ise AMD al
3000'de çalıştırma imkanım 0 mı?RAM'lerini 2666 MHz üstünü çalıştıramayacaksın
Keşke direkt karar verebilsem ama herkes farklı diyor delircem.Acil ise AMD al
Ram frekansı arttırmak için Intel tarafında Z490 anakart tercih edilmeli diye biliyorum.3000'de çalıştırma imkanım 0 mı?
Keşke direkt karar verebilsem ama herkes farklı diyor delircem.
Anladım usta. Peki amd alırsam ısınma sorunu yaşar mıyım sence?Z490 anakart
Tercih edeceğin modele göre değişir. Ryzen 3100 kendi stok fanı ile serin çalışırken, Ryzen 3600 için ek işlemci soğutucu tavsiye edilir genelde.Anladım usta. Peki amd alırsam ısınma sorunu yaşar mıyım sence?
Hocam emin misin?Intel 10400F 2666MHz de Ryzen 5 3600'ü 3000MHz de geçiyor Intel daha mantıklı.
Arkadaşın yazdığı şey üzerine seni çağırmak istedim çünkü daha hakim gibisin.Z490 anakart
Hocam emin misin?
Arkadaşın yazdığı şey üzerine seni çağırmak istedim çünkü daha hakim gibisin.
Hocam Intel'in 10. nesil işlemcileri AMD Ryzen 3. nesil işlemcilerine göre oyunlarda daha iyi performans veriyor, overclocksuz olarak ama. Oyun için Intel 10100 ve 10400 işlemciler, AMD Ryzen 3100 ve 3600 e göre daha fazla FPS verecektir.Hocam emin misin?
Arkadaşın yazdığı şey üzerine seni çağırmak istedim çünkü daha hakim gibisin.
Fakat bu 2666 mhz'nin fps üzerinde olayı yok mu? Arkadaş video atmış bununla alakalı.daha fazla FPS verecektir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.