ULTIMA-2060 sizce nasıl?

Hocam şöyle deyim, 2060 ray tracibg için bir kart değil. Ray Tracing açmak isterseniz 2070 Super almalısınız. Ben de başta öyle düşünmüştüm sonra RT için düşük olduğunu fark ettim. Ayrıca 3060 çıkmışken 2060 almak mantıklı değil gibi geliyor. Ama kasa fiyatına göre güzel alınabilir ama Ray Tracing gibi şeylerle çok takmayın RT kartı değil, 2070 Super, 3060 Ti, daha düşük bütçe ve güçlü isterseniz kesinlikle 5700XT.

Hocam bunu bir merak, bir heves olarak düşün. Zaten Ray Tracing olarak da oynayacağım oyun şu an bildiğim Shadow of Tomb Raider, Minecraft, Control, BF5, CoD MW ve Cyberpunk. 21 yaşındayım ve hala severek Minecraft oynuyorum. Onu da bir deneyimlemek istiyorum. Senin dediğin de doğrudur ben tam bilemiyorum bu işleri de
Böyle bilmeden yorum yapmayayım dedim araştırdım ve donanım arşivinin 2060 videosunu izledim ve BF5 ile çok iyi bir performans verdiğini düşünüyorum ve şahsen ben performanstan ziyade görüntüyle büyülenmeyi seviyorum. 21 yaşındayım ve severek Minecraft oynuyorum ve Ray Tracing ile Low olsun medium olsun ayrı bir deneyim yaşayacağımı düşünüyorum. Senin dediklerin de doğru hocam sana hak veriyorum.Saygılar.

Hocam bunu bir merak, bir heves olarak düşün. Zaten Ray Tracing olarak da oynayacağım oyun şu an bildiğim Shadow of Tomb Raider, Minecraft, Control, BF5, CoD MW ve Cyberpunk. 21 yaşındayım ve hala severek Minecraft oynuyorum. Onu da bir deneyimlemek istiyorum. Senin dediğin de doğrudur ben tam bilemiyorum bu işleri de.
Böyle bilmeden yorum yapmayayım dedim araştırdım ve donanım arşivinin 2060 videosunu izledim ve BF5 ile çok iyi bir performans verdiğini düşünüyorum ve şahsen ben performanstan ziyade görüntüyle büyülenmeyi seviyorum. 21 yaşındayım ve severek Minecraft oynuyorum ve Ray Tracing ile Low olsun medium olsun ayrı bir deneyim yaşayacağımı düşünüyorum. Senin dediklerin de doğru hocam sana hak veriyorum. Saygılar.

Hocam evet 2060 çok güçlüdür ve her oyunu kaldırabilir, ayrıca attığınız kasanın fiyatı gayet te güzel beğendim şahsen. F/P bakımından (fps/performans)gayet güzel. 5700XT veya 2070 önermemin sebebi 2060'ın kötü olduğundan değil, Ray Tracing için bir tık düşük olması. Ama açabilir misiniz? Evet. Kaliteli mi? Evet. Gayet güzel bir sistem atmışsınız. Alabilirsiniz gönül rahatlığı ile umarım mutlu olursunuz 😁. Ama tekrardan diyeyim, Ray Tracing açıp hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz de ama RT olmadan da çok güzel bir performans alırsınız. Şimdiden hayırlı olsun her zaman açığım forumda, bir etiket atsanız gelirim bir sorun olduğunda. Hayırlı olsun iyi oyunlar. Dual serisini ben pek sevmem hem bende ısınıyordu hem de ses geliyordu kendisinden. İyi günler aklınıza takılan bir şey olursa her zaman açığım tekrardan.

Hocam evet 2060 çok güçlüdür ve her oyunu kaldırabilir, ayrıca attığınız kasanın fiyatı gayet te güzel beğendim şahsen. F/P bakımından (fps/performans)gayet güzel. 5700XT veya 2070 önermemin sebebi 2060'ın kötü olduğundan değil, Ray Tracing için bir tık düşük olması. Ama açabilir misiniz? Evet. Kaliteli mi? Evet. Gayet güzel bir sistem atmışsınız. Alabilirsiniz gönül rahatlığı ile umarım mutlu olursunuz 😁. Ama tekrardan diyeyim, Ray Tracing açıp hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz de ama RT olmadan da çok güzel bir performans alırsınız. Şimdiden hayırlı olsun her zaman açığım forumda, bir etiket atsanız gelirim bir sorun olduğunda. Hayırlı olsun iyi oyunlar. Dual serisini ben pek sevmem hem bende ısınıyordu hem de ses geliyordu kendisinden. İyi günler aklınıza takılan bir şey olursa her zaman açığım tekrardan.

Sağ olun hocam sizinle tartışmak zevkti. Saygılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı