O fiyata onu almaktansa arkadaşın attığı kasayı işlemcisini 5600 yaparak almayı tercih ederim. RX6650 XT 3060'a yakın bir performans verir diye düşünüyorum zaten.
O fiyata onu almaktansa arkadaşın attığı kasayı işlemcisini 5600 yaparak almayı tercih ederim. RX6650 XT 3060'a yakın bir performans verir diye düşünüyorum zaten.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Toplam 1300 TL klavye ve fare önerisi alabilirsiniz.
Bu arada o bütçe bende olsa sizin öneriniz daha akla yatkın geliyor. Klavye mouse için aşırı pahalılığa gerek yok. İleride de alınabilecek şeyler ama zırt bırt bilgisayar değiştirilemez ben olsam bu sistemi tercih ederim.
Bu arada o bütçe bende olsa sizin öneriniz daha akla yatkın geliyor. Klavye mouse için aşırı pahalılığa gerek yok. İleride de alınabilecek şeyler ama zırt bırt bilgisayar değiştirilemez ben olsam bu sistemi tercih ederim.
DLSS 3.0 güvenli liman, kas gücüne ben bel bağlayamıyorum güncel tecrübelerimden sonra. Görüntünün ve deneyimin nativeden farksız olup aldığın bolca FPS ile oyunun akıcılaşması da bonusu.
6600 XT ile FSR açmayı sevmiyordum ama 4060 Ti ile Frame Generation açmak acayip bir olay.