ULTIMA-6700XT sisteme anakart önerisi

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sistemi alacağım ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
İşlemciyi Ryzen 5 5600, RAM aynı RAM modelinin 3600MHz versiyonu yapacağım ama anakart değişmeyi düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim. Özelleştirme kısmından ASUS'un ROG STRIX B550-F anakartını düşünüyorum. Böyle olunca sistemin fiyatı 19 bin civarı oluyor. Anakart olarak daha ucuz ve güzel performans verecek var mı öneriniz olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem daha fiyat/performans ondan. Yükseltecekseniz bunu B550M-E + NV1 1 TB şeklinde alabilirsiniz.

Merhaba, bu sistemi alacağım ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
İşlemciyi Ryzen 5 5600, RAM aynı RAM modelinin 3600MHz versiyonu yapacağım ama anakart değişmeyi düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim. Özelleştirme kısmından ASUS'un ROG STRIX B550-F anakartını düşünüyorum. Böyle olunca sistemin fiyatı 19 bin civarı oluyor. Anakart olarak daha ucuz ve güzel performans verecek var mı öneriniz olarak?

19 bine çıkıyorsanız bunu alın anakart üzmez sizi. B550M DS3H yapabilirsiniz isterseniz.

Bu sistem daha fiyat/performans ondan. Yükseltecekseniz bunu B550M-E + NV1 1 TB şeklinde alabilirsiniz.
Hocam çok teşekkürler fakat burda B550M anakartı mevcut değil stok olarak

Bu sistemde PSU'nunda değişmesi lazım bütçesi ona da yetiyorsa bu daha mantıklı olur.

Teşekkürler hocam maximum sistem dizmek için bütçem 20.700 anakart yeterliyse değişmem ne yapmamı önerirsiniz özelleştirden.

Ben tıklayınca seçiyor sepette mi gelmiyor?

Yok hocam arkadaş mantis sistemini atmış onda yoktu stok gamin gen sitesindeki yani sizdekine ayrı yorum yaptım okur musunuz?

Teşekkürler hocam maximum sistem dizmek için bütçem 20.700 anakart yeterliyse değişmem ne yapmamı önerirsiniz özelleştirden.

Yok hocam arkadaş mantis sistemini atmış onda yoktu stok gamin gen sitesindeki yani sizdekine ayrı yorum yaptım okur musunuz?
Bir toparlar mısınız hocam cevaplar birbirine karıştı da :D İki sistemde de anakart stoğu var çünkü gördüğüm kadarıyla.

Bir toparlar mısınız hocam cevaplar birbirine karıştı da :D iki sistemde de anakart stoku var çünkü gördüğüm kadarıyla.

Hocam daha doğrusu sizin attığınızı tercih edeceğim gibi gamin gende nedense anakart stoku bende gözükmedi demin bilgisayar üzerinden baktım oradan gözüktü telefonda gözükmedi bir tuhaf olay.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı