Arkadaşlar herkese merhaba.
Forumdaki uzun süredir 1080p F/P sistem araştırması yapıyordum, alttaki sisteme daha uygun bir alternatif bulamazsam bu akşam satın alacağım.
Sistem:
www.gaming.gen.tr
Elinizde daha iyi alternatifler varsa onlara da açığımi sipariş geçmeden önce tekrar danışmak istedim sadece.
Özelleştirme:
İşlemciyi Ryzen 5 5600 MPK olarak değiştirdim, MPK olmayanı 400TL daha pahalıydı aradaki farka değer mi?
SSD'yi 500TL farkla 1TB Kingston yapmalı mıyım?
Monitor olarak: AOC 24″ 24G2SPU/BK 165HZ 1MS HDMI DP FHD IPS GAMING MONİTÖR – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz beni çok mutlu eder.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Forumdaki uzun süredir 1080p F/P sistem araştırması yapıyordum, alttaki sisteme daha uygun bir alternatif bulamazsam bu akşam satın alacağım.
Sistem:

ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.

Elinizde daha iyi alternatifler varsa onlara da açığımi sipariş geçmeden önce tekrar danışmak istedim sadece.
Özelleştirme:
İşlemciyi Ryzen 5 5600 MPK olarak değiştirdim, MPK olmayanı 400TL daha pahalıydı aradaki farka değer mi?
SSD'yi 500TL farkla 1TB Kingston yapmalı mıyım?
Monitor olarak: AOC 24″ 24G2SPU/BK 165HZ 1MS HDMI DP FHD IPS GAMING MONİTÖR – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz beni çok mutlu eder.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: